2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Umutsuz-0 insallah gecen seneki gibi olur yedek sayisi temennimiz bu yonde
-
@Hltkr İnşallah hocam temennimiz bu yönde ama güvenlik soruşturması olmadığından daha önce yedek ilanina cikilirsa baya azalır sayi
-
Eş durumundan giden arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Güvenlik soruşturması istenmemesi yedek sayısını bu sene daha düşük olacağı yönünde tahminleri kuvvetlendiriyor. Ancak bu dönem merkezi alımların da azımsanmayacak derece olduğunu biliyoruz. Asil arkadaşların alımları nasıl yapılacağını görmeden herhangi bir şey söylemek doğru olmaz. Sgk'nın elbet bir takvimi olduğunu önceki alımlardan yola çıkarak söyleyebiliriz. Şubat ayı içerisinde yapılacak asil tercihlerin mart ayında sonuçlanacağı nisan ayında çağrışmaların olacağını öngörüyorum. İnşallah yedekler içinde geçen dönemi aratmayacak bir sayı olur. Bütün arkadaşlarım adına en hayırlısını diliyorum.
-
@ktk yedekler sizce kaça kadar ilerler
-
@yabgu Bunu bilmek imkansız tek temennim geçen seneden fazla olur inşallah.
-
Eğer gvs olmazsa yedek sayısı düşük olacaktır, yedekler için hoş olmadı maalesef...
-
-
Ileti kaldirilmistir.
-
-
Arkadaşlar il tercihini yapıp cagirilanlar hemen göreve mı başlıyor yoksa önce eğitim mı var bilgisi olan var mı?
-
@kaimoglan 9. Promosyondan arkadaşlarım daha sonra eğitime başlamıştı bizim de öyle olur heralde hocam
-
Arkadaşlar merhabalar. Sonuçlar herkes için hayırlı olsun. Kurulan Wp grubu linkini özelden bana yazabilir misiniz size zahmet? Şimdiden çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar whatsapp grubunda olmayan istatistik asil var mı forumda?
-
Arkadaşlar, İSTATİSTİK ASİL OLAN 1,4,8 ve 10. kişiler burayı takip ediyor musunuz?
-
Arkadaslar wp de bir arkadas il tercihlerini toplayi Excele kaydediyor. Grupta olmayan arkadaslar varsa siralamasini ve 3 4 tanede olsa tercihlerini yazarsa sizleride kaydederiz
-
@ahmtdmn iibf icin toplaniyor
-
@ahmtdmn excel dosyasını burada paylaşabilir misiniz ?
-
@hamit13 atamadım hocam nasil yapilacagini biliyorsaniz gondereyim. Veya ozelden numaranızı yazarsaniz wp den atayim
-
@ahmtdmn halletim hocam grupta olan bir arkadaş bana atacak.Teşekkür ederim.
-
@hamit13 rica ederim