2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aroma Nerden bakabiliriz illere, merak ettim.
-
@bulbasaur www. sgk .gov .tr
-
Arkadaslar baska bir yeri kazandigim icin burdan feragat edecegim. Evrak teslim etmemistim sgkya. Telefonla aradim ama net bir bilgi alamadim. Su asamada Feragat dilekcesi verebiliyor muyuz? Bir de evrak teslim etmeyince sira yine yedege gelecek ama surec daha fatkli olur mu? Yani yedek listeye feragat dilekcesi ile daha erken cagrilabilir mi? Evrak teslimine gidecek arkadaslardan biri gorevlilere sorup cecap verirse sevinirim.
-
@aday135 yedek listede feragat etseniz de süre bazında değişiklik olmaz yedek açıklanan liste ile girebilir sadece yedek kişi, feragat etmenizde bir mahzur yok bence hatta bir yedek daha sevinmiş olur
-
@modigliani-0 hocam ben asil listeyim ondan dolayi sormustum. Evrak teslim etmeyince sira yine yedeklere gelecek. Ama yedekler tek seferde mi cagiriliyor bilmiyorum. Acikcasi amacim feragat verince yedek listenin daha erken ise baslayip baslamadigini ogrenmek.
-
@aday135 feragatiniz ile yedek listesi arasından süre bazında bağlantı yok hocam, alım da tek seferlik yedek alımı
-
@aday135 Öncelikle hayırlı olsun . Kaçıncı asil olarak feragat ediyorsunuz acaba ?
-
@aday135 hocam hayırlı olsun... yedekler olarak başka kurumu kazanmaniza hem sizin icin hem de bizim icin cok sevindik : ) hangi kurumu kazandiniz
-
Arkadaslar İİBF wp grubunda bos yer var mı?
-
@sıla35 tesekkurler. 24
-
@aday135 hocam feragat dilekçesi göndermelisiniz ona göre yedek sayısı belirleniyor
-
evrakları teslim eden arkadaşlar atama başvuru formunun alt kısmındaki bölüme neler yaptınız. ve mal bildirim forumunun menkul değerler kısmında banka bilgisi girildi mi
-
Merhaba dostlar.
Yedek arkadaşlar ile iki Kurumu kazanarak feragat sürecine dair sorular soran dostlarımız var. Onlara topluca buradan bir yanıt vermek istiyorum. Öncelikle başka Kurumu kazanarak oraya evrak teslim edecek olanların feragat etmesi açıkçası daha faydalı olacaktır. Özellikle diğer tarafı beklerken burada da başlayayım diye düşünen dostlarımız yedeklik sürecinde bir yedek arkadaşımızı dışarıda bırakma riskine sahiptir. Çünkü yedek ataması tek seferlik yapılırsa sizin gideceğiniz kadroya atama yapılmış gözükeceğinden yedek hakkı doğmayacak bir kişi mağdur olacaktır. Bu yönden SGK'ya evrak vermemeniz en sağlıklısı olacaktır. Evrak teslimi yapıp tercih yapmazsanız bunun sıkıntı doğurup doğurmayacağı konusunda Kurumla görüşmeniz daha sağlıklı olur. Esasen henüz atama sürecine gelinmediğinden çekilmiş sayılmayacağınızı düşünüyorum ama yine de Kurumla görüşüp feragat vermenizde sizin açınızdan fayda olacaktır.
Bir diğer konu yedeklik süreci nasıl işler. Yedeklik sürecinin işleyişi mevcut asillerin atamasının ardından yayınlanacak ilan ile başlayacak. Bunun için kaç kadroya atama yapılmadığının görülmesi gerek öncelikle Feragat edenlerin yanı sıra 21. tercihini açmayan adaylar da olabilir. Bunların da atamaları yapılamayacağından o kadroların da boş kalması söz konusu olabilir. Yine herhangi bir sebeple atandığı halde gitmeyen tebellüğ etmeyen adaylar olabilir. Bu nedenle en sonuna kadar beklemek gerek yedekler için sayı belirlemesi yapabilmek adına. Kaçıncı yedeğe kadar ineceği konusu ise SGK da biraz daha belirsiz. Neden derseniz, yedekler için ilan yapılacak ve kadrolar açıklanacak. Bu kadrolara yedekler tercihte bulunacak ve kimisi yerleşecek, kimisi yerleşemeyecek. Bu nedenle şu kadar kadro var, şu yedeğe kadar sıra geldi yorumu bu meslek için çok olası değil.
11. Promosyon başlığında da dile getirdim, bu yıl atamaları hızlı yürütmek gibi bir plan söz konusu. Ama ne derece uygulamada karşılığı olacağını hep beraber göreceğiz. SGK'da sonucu görmeden durumlar hakkında sağlıklı yorum yapmak zor. Ama en azından planlama bu şekilde. -
@paretowilfredo mazaret nedeniyle yapılan atamalarda ise başlandı mi dostum acaba ?
-
@aroma Bildiğim kadarıyla birlikte yapılacak dostum atamaları iki grubun.
-
@paretowilfredo arkadaşım başlatıldığını söylemişti ancak danışmak istedim emin olamadım
-
@aroma O illerde çalışan dostlara sormak lazım en sağlıklı bilgi onlardan gelecektir. Benim direkt işittiğim bir örnek olmadı dostum. Ha başlatıldıysa bu iyiye işaret, sizlerin de atamaları hemen yapılacak demektir.
-
@paretowilfredo arkadaşim evraklarini teslim ederken öğrenmiş müdürlükte . Bende buna yorduğum için sordum
-
@paretowilfredo üstad sizin il tercihleri bittikten sonra feragat sayısını öğrenme olasılığınız var mıdır zira bizim için çok makbule geçecek...
-
@paretowilfredo
+++ Üstad ikinci olarak ise Mart'ta işbaşı yapsa 10.pro yedek ilanı sizce Mayıs Haziranı bulur mu ?