2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz İnşallah 9 gibi aylara yayılmaz dostum sizin süreciniz de. Hem sizin yaşayacağınız stres ve gelir kaybı, hem gecikecek olan yeni alım. Nerden tutsan büyük sorun. Geçen sefer aylara yayıldığın soruşturma gerekçe gösterildi. Tekrarı olmasın inşallah.
-
@Aslan-Reyiz ooo sgk yine süpriz yapmış hayırlı olsun hepimize
Sabahtan beri ya bi ilan gelecek ya da kosgeb açıklanacak gibi hissim vardı meğer buymuş -
Başarısız ne demek aritmetik ort 70ten az mı demek
-
@paretowilfredo gvs muammasi umarım bahane edilmez bekletmeye. .
-
@aroma Değerli üstatlar affınıza sığınarak soruyorum. Beni mazur görün en son mülakatta herhangi bir kurumda çalışmış olupta sgk başvuran çok muydu. Başvuru yapmasına rağmen gitmeyen var mıydı?
-
@aroma mecliste görüşülüp bir an önce yasalaşmalı şu olay yoksa çok bekleriz
-
@mrblue10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Çok gecikmesin ama biraz da geciksin be arkadaşlar
Sınırda yedek bekleyenler için hayırlı olacak bu durum... ( Malûm o süreçte daha iyi kurumlara atanıp gidenler olacaktır ) -
@mrblue10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bilen yok mu ? -
@mrblue10 mülakat puanı 70 in üzerinde değil demek tahminim. Ortalama değil yani.
-
@Aslan-Reyiz EyvAllah dostum.
-
@paretowilfredo hocam eş durumu olmayanlar için kontenjan ayrı mı olacak. Yoksa şehir kontenjan listesi 400 kişilik mi verilecek
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo zaten gvs yapıldığı için açıklanması uzun sürüyor diyorlardı o ne oldu?
-
@İbbfli19 Ben yapmıyorum dostum. Vekaleten görev yapan Başkana, Bakana ya da bizzat Cumhurbaşkanı'na sorabilirsiniz
-
@İşzizgüçsüz Önden mazeretleri istemeleri böyle bir uygulama olacak gibi düşündürüyor beni dostum. Çünkü 6. Promosyonların yeterlik tercihlerinde bu şekilde yapıldı. Örneğin; 50 kişinin eş durumu ile illeri belirlendi, geriye kalan kişilerin sayısı kadar kadro açıldı ve tercihler alındı. 400'den eksilen kadar kadro belirlenip tercih sistemi açılabilir diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo hayır ben yapılmasına bi şey demiyorum ne gerekiyorsa yapılsın ama zaten açıklanması uzun sürerken gvs yapılıyor o yüzden uzun sürüyor diyordu bazı arkadaşlar ben yapılan şey tekrar mı yapılacak biz de bi 6 7 ay daha mı bekleyeceğiz diyorum hızlı bi şekilde yapılır uzamaz umarım diyorum eğer yani zaten önceden yapılmamış mıydı dedim yanlış bilgiden ya da bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor eyvallah cevabınız için hocam
-
@İbbfli19 9. Promosyonda yardımcıların bir kısmı kısa sürede başlarken geri kalanların başlaması 5 aylık bir periyoda yayıldı dostum. Gerekçe de soruşturma idi. Malesef Kurumun böyle uygulamaları var, bu kez nasıl olacağını bekleyip hep birlikte göreceğiz. Bu Bakanlıkta 2017'de başlamış ve halen sonuçlanmamış İş Müfettiş Yardımcılığı gibi bir süreç var. O nedenle yaşanmadan bilinmesi ne yazık ki imkansız.
-
@paretowilfredo aynen bekleyelim o zaman hocam ama bence süreç hızlandı geçen sefer daha uzun sürede il tercihleri duyurusu gelmiş hayırlısı hocam peki bu promosyanda kontenjan olarak geçen tercihte olmayan iller mi ağırlıkta oluyor nasıl işliyor bu süreç ve yine İstanbul İzmir gibi yerler muhakkak fazla kontenjanla yer alacaktır değil mi?
-
@İbbfli19 Belli de olmaz dostum işin açığı. Büyük illerde ciddi bir kapasite doluluğu söz konusu. Lojistik olarak sıkıntı olmaya başladı bu durum. Küçük illere de bir miktar bölüştürülebilir bu kez.