2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar.
Söz verdiğim gibi başarılı olan adaylar için tercih ve atama aşamalarını, yedek adaylar için sürecin işleyişini, re'sen atamayı, tercih sistemini detaylı şekilde ele aldığımız bir yazı hazırladık.
Zannediyorum sürece dair merak ettiğiniz her konuya yanıt olacak nitelikte oldu. Hakeza kafanızda muğlak olan durumlara dair de aydınlatıcı olmasını umuyorum.
Buyurun dostlar buyurun;
-
@İbbfli19 pareto hocamın paylaşımını okumuştum netleştirmek adına sordum. kırk yılda bir fare yakalamışım onu da sorumsuzluk yüzünden kaybetmek istemediğimden danışma gereği duydum. yanılmıyorsam ki öyle umuyorum şu an hiçbir şey yapmayıp il tercihlerinin açılmasını bekliyoruz. Açılınca da e devletten tercihlerimizi yapıyoruz. Tercih netleşince de evrak teslimi.
-
@tmac iyiymiş her gün bakarız o zaman sgk sitesine burada da hareketlilik olur heralde zaten evet fırsatı kaçırmamak lazım yoksa aklımızı kaçırabiliriz Allah korusun
-
@tmac il tercihlere ne zaman açılır bilgisi olan var mı ?
-
@hamit13 hiç bilgim yok hocam.
-
Sgk müfettişleri göreve başladılar mı acaba biliyor musunuz
-
@senior Dguy dan Sgk ya geçilebiliyorsa il göç ten hayli hayli geçilir o zaman
-
@hamit13 iki önceki promosyonun yeterlilik te başarılı olanların il tercihlerini alıyor kurum ayın 10 unun da son bu tarihten sonra olabilir diye dusunmekteyim
-
@yabgu eğitimleri varmis su an hocam
-
@Zerdecal24 bu ne demek anlamadım hocam yeterlilik göreve başladıktan sonra belli bir zaman sonra ya da yardımcılıktan denetmenlikte geçiş öncesi girilen sınavlar değil mi bizim bu işe yeni girenlerin il tercihleri den önce de mi yeterlilik sınavı oluyor ya da yeterlilik sınavlarından sonra illa ki tayin mi olunuyor nasıl oluyor hocam?
-
@Müşrif dguydan sgk denetmenlik mulakatinimi kazanmislar?
-
@adam-simith Başka merkez kadrodan giren de varmış hocam.
-
@adam-simith Öyle söyleniyor
-
@Godot tmm hocam tesekkur ederim
-
@İbbfli19 göreve basladıktan 3 sene sonra denetmen yardımcıları yeterlilik sınavına giriyor ve yeterlilik sınavı sonrası yeniden il tercihi yapıyorlar. Şu an 6.promosyon bu aşamaya geldi. 8-10 ocak tarihleri arasında il tercihleri alınmaya başlanacakmış. Haftaya belli olur deniliyor onların sonucları. Bizim il tercihlerini de 6ların işlemler bittikten sonra alabilirler ama bu benim tahminim. Bir bilgim yok.
-
Arkadaşlar aranizda illa feragat edecekler olacaktır lütfen sizden ricam feragat edecekler asil sıranizi ve feragat edeceginizi buraya yazarsaniz biz yedeklere de bir umut olur bizim durumumuz da zor öylece bekliyoruz sizden bu konuda hassasiyet bekliyoruz.
-
SGK Başkanlığına İSmail Yılmaz vekaleten olarak atanmıştır hayırlı olsun.
-
@Umutsuz-0 Kendisi ilahiyat fakültesi mezunudur.
-
Feragatler ne durumda arkadaşlar, yedekler merak içerisinde...
-
Merhaba konuyla alakasız ama sgk yedeklerde 40lı sıralardayım.Askerlik tecilim bitmiş.Bugun askerlik şubesine gittiğimde bakaya kalmışsınız dendi, hatta yer bile belli olmuş.İki sorum var , Birincisi bakayayken olurda yedekten kazanırsam hakkım yanıyor mu, Kurum bunun için erteleme vs. Yapıyor mu . İkincisi şuan askere gitsem olurda askerdeyken kazanırsak tercih vs yine yapabilecek miyim. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?