2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar, kazananlar olarak elbette iletişimde olun. Ancak müdahale etmiyoruz diye de abartmayın. Beni etiketleyen var üye olup
İletileri düzenliyorum, yeterince kaldılar zaten. Ulaşacağınız kişilere özelden bu konuda ulaşın.
İyi forumlar dileriz.Neden kaldırıldığını merak eden arkadaşlar şuraya bakabilirler;
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Ileti duzenlenmistir.
-
Mulakatlarin açıklanma sürecinde ikamet değiştiğinde kuruma bildirmek gerekir mi yoksa onlar istenen evraklar arasında güncel adres istiyor mu?
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti duzenlenmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@mk-ank, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar, kazananlar olarak elbette iletişimde olun. Ancak müdahale etmiyoruz diye de abartmayın. Beni etiketleyen var üye olup
İletileri düzenliyorum, yeterince kaldılar zaten. Ulaşacağınız kişilere özelden bu konuda ulaşın.
İyi forumlar dileriz.Neden kaldırıldığını merak eden arkadaşlar şuraya bakabilirler;
-
İtiraz süresi deniyor ne itiraz süresi neyi değiştirecek
-
Arkadaşlar istihdam uzmanlığı,DHMİ müfettişlik ve ziraat bankası müfettişlik açıklandı.Hiç SGK’dan feragat yok mu? Neden kimse bir şey söylemiyor,ibfliler neden böyle..
-
@bucalı kardeşim tahminen şuan feragat sayısı 30-40 civarıdır, bir iki aya 60-70 civarına çıkar sonrasını tam kestiremiyorum.
-
Bu il tercihleriden haberdar olmak için sadece sgk sitesini takip etmek yeterli mi il tercihi yapacakları arıyorlar mı yoksa biz mi takip ediyoruz?
-
@keynes123456 hocam tam olarak neyden bahsediyorsunuz anlamadım?
-
Göreve yeni başlayan bir denetmen yardımcısı kaçıncı dereceden başlıyor acaba bilen var mı
-
@adalet81 9/1 den başlatılıyor
-
@perküsyon teşekkürler hocam peki nette yazan 5050 maaş tutarı brüt rakam mı, kesintilerle beraber 3200 diyen arkadaşlar var doğru mudur
-
@adalet81 hocam yeni baslayan bekar bes kesintisi olmayan 4700 civari, ocakta 4900-5000 arasi olur sanirim.
-
@sbf1983 teşekkürler hocam
-
-
@modigliani-0 neler diyosun 60-70 feragat demek ne demek hocam mümkün mü böle bişey ?