2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aroma Allah razı olsun kardeşim
-
Bu il tercihleri ne zaman başlar ve tercihlerden sonra ne kadar sürede açıklanır bir bilgisi olan var mıdır?
-
Bu promosyon en özel promosyon 🧿
-
@olursaolur iletinin içinde yazilmayanlari dahi görecek kadar yaşadık bunları hocam. Allah en tez zamanda iyilerini nasip etsin size.
-
@aroma Allah razi olsun Rabbim emek veren tüm dostlarımla birlikte bize de nasip eder bir gün..
-
@paretowilfredo gece gece şu kendi hüznüm ve kazanan arkadaşlar adına sevincim arasında gidip gelirken kahkahayla güldürdünüz hocam, Allah da sizi her daim güldürsün. @Aslan-Reyiz ve @RagnarNurkse adlı tanımadığım insanların başarılı olmasına kendi başarısızlığıma üzüldüğümden çok daha fazla sevindim. Gerçekten iyiki kurmuşsunuz üstadım.
-
Bir anda nasıl açıkladılar öyle ya hala şoktayım sgk yine şasırtmayı başardı Bana gelince
Senelerdir iş konusunda öyle şeyler yaşadım ki tüm kapılar yüzüme kapandı. Kandırıldım, aşağılandım. Dibi gördüğüm noktada sınava hazırlanma kararı aldım. Nasıl asıldığımı, nasıl çalıştığımı, nasıl insanların laflarına kulak tıkayıp devam ettiğimi bir bilseniz. Neyse ki başardım. Kazanamayan arkadaşlarıma üzülmeyin demek kolay ama üzülmemek elde olmuyor çok iyi biliyorum. Ama tek diyeceğim şey pes etmeyin. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler ya benim yaşadığım aynı böyleydi. Daha güzelleri sizlerin olsun
Forumda emeği geçen aslan reyiz ve paretoya da çok teşekkür ediyorum. Bu forumdan başka bilgi alabileceğim hiçbir yer yoktu. Herkesin emeğine sağlık. Çok şükür cümleten bu belirsizlikten kurtulduk herkese geçmiş olsun -
- Mülakatim yine sgk ydi yine 3.Kez olmadi ama 1 dk sonra 13. Mulakat olarak istihdam olduğu gördüm tarifsiz bisey ama sabredin elbet olacak
-
Dostlar üzülmeyin diyeceğim ama nafile. Üzülün hatta ağlayın da sitem de edin biraz. Her şey 2015 senesinde o kadar emeğimin sonucu olarak Kpss den 65 almamla başladı. Sonra 78 sonra 89..Sonunda her şey bitti hedefime ulaştım derken meğer her şey yeni başlıyormuş bilemedim. O 6 ay sonunda başarısız yazısını gördüğümde hiç de sakin olamadım. Forumdakilerin tesellisi yetmedi daha da gerildim. Ardından bir guy ilanı geldi. İşte hayırlısı buymuş dedim hemde istediğim il daha ne olsun. Sonuç başarısız. Aile ilişkileri berbat kimsenin yüzüne bakamıyorsun kuzenin bile okuyup ne yapacağım..... Abi okudu da ne oldu dediler. Psikoloji kaldırmıyor tabi. Tam her şey bitti derken son bir şans bu ilan geldi. Çok bekledik yıprandık ama değdi. Allah hepinize bu uzun yolculuğunuzda yardım etsin Rabbim utandırmasın inşAllah
-
Gerçekten ne yazacağımı çok bilemeden bu satırları yazmaya başladım ; ilk önce kaybeden dostlara geçmiş olsun diliyor daha iyilerinin en hayırlı zamanda hakların da gerçekleşmesini diliyorum.Kazanan dostları tebrik ediyor meslek hayatlarında başarılar diliyorum.Çok şükür Rabbim bu mesleği icra edebilme şansını bana da verdi.Gerçekten zorlu bir süreç oldu 11 mülakata girmiştim ve 9 unu kaybetmiştim ; bu mülakatların içinde teftiş ve merkez kadronun da olduğu mülakatlar da vardı taşra kadrolarda.Puanlarım da Elhamdulillah hep yüksekti.Elim de SGK ve KOSGEB kalmıştı.Çok şükür Rabbim en güzel zaman da müjdeli haberi almamı nasip etti. Dostlar biliyorum çok kaybettim ,sabır etmek zor teselli cümleleri fayda vermez çoğu zaman, fakat pes etmeyin; inanlar çalışanlar bir gün İnşAllah hakketiği yere gelecekler.Selam olsun tüm emek veren KPSS yolcusu dostlara en hayırlı kısa zamanda güzel haberlerinizi forum da Hep beraber okumak dileğiyle...
-
Arkadaşlar il tercihlerinde İstanbul kaçıncı sıralara kadar geliyor.
-
@zebit hocam asil olanların sıralamasına göre mi değişiyor hangi ilin geleceği mesela asil 300 de olursa ilk 20 tercihte 300den üstte sıralaması olan yazarsa o karın mı önceliği oluyor nasıl oluyor bu süreç
-
@İbbfli19 pardon o karın değil onların olacaktı
-
Duyuru eklerinde ne var ben açamadım bir türlü bir de il tercihleri ne zaman nasıl olacak bilen var mı
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar Allah razı olsun
@RootofAllEvil @tozkok @errayn @North-remembers @çölkaplanı @Mngüll @LioN @sancaktar @JosephStiglitz @JamesTobin @Shane-larkin @öfkeli @gizz
-
@Aslan-Reyiz Allah senden de razı olsun
-
@İbbfli19 hocam konuya ben de tamamen hakim değilim ancak başarı sıra nosu daha iyi olan öncelikli oluyor sanırım. Üniversite tercihleri gibi düşün.
-
@zebit o zaman ildeki kontenjan sayısı da önemli olacak değil mi peki tercihler ne zaman sonra başlar ve tercihten ne kadar süre sonra açıklanır bir bilginiz var mıdır hocam
-
Gecen seneki surec nasil islemis. Yani simdi il tercihleri ne kadar surede olacak ve ne zaman aciklanacak ardindan ise baslama ne kadar surecek. @paretowilfredo bizi bilgilendirebilir misin ustat
-
@İbbfli19 evet hocam illerin kontenjan sayısı önemli sayı ne kadar fazla ve sıralaman iyise şansın o kadar fazla. Ne zaman başlayacağı ve sonuçlanacağı konusunda ise bilgim yok.