2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bakanlık bugün personel alımı yayınlamış ösym üzerinden merkezi atama. .Hareketlilik var bence.Bizlerin de yakındır.Sayın bakan da şöyle bir paylaşım yapmış.https://twitter.com/ZehraZumrutS
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bakanlık bugün personel alımı yayınlamış ösym üzerinden merkezi atama. .Hareketlilik var bence.Bizlerin de yakındır.Sayın bakan da şöyle bir paylaşım yapmış.https://twitter.com/ZehraZumrutS
-
@sansebastianozn hocam SGK için ilk başvuru yaptığımızda yine benzer bir form doldurmuştuk liste ondan sonra açıklandı hatırlarsanız.
-
@kadroluissiz ilk başvuru da güvenlik soruşturma formu doldurmadık kardeşim ya da öyle bir belge teslimi yapmadık
-
@redcrossbjk ama istenen bilgiler aynıydı sadece başlık bölümünde farklı bişey yazıyordu yanılıyor muyum ?
-
@kadroluissiz istenen bilgilerin o şekilde onu meşru kılmaz hocam sizden farklı şeyler için bilgi talep edip o amaçla kullanılmaz yasal değil yapıyorlarsa da uygun olmaz ki güvenlik formunu el yazısı ile doldurup imza atmaniz lazım ve teslim etmeniz lazım biz öyle.bir şey yapmadık sadece internet başvuru yaptık o kadar
-
@kadroluissiz yok hocam biz gvs formu doldurmadık gvs formu baya detaylı aile bireylerinin bilgileri falan da yazıyorsunuz.
-
@Aslan-Reyiz bahsettiği listede yokuz bile hocam. Hayali bi bakanlığa alımı yapılmış kimsenin bilmediği hayali personel adayları gibiyiz resmen. Where is my mind a bağlıyacaz bu gidişle.
-
Bugun havada duyum paylasilacak bi koku var hadi hayirlisi
-
@RagnarNurkse bende de öyle bi his var hocam ya niyeyse böyle bi yükseldim
-
@mrnobody olacaz inş
-
Bakan danışmanlarına mesaj atalım hazır ortalık hareketlenmişken
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bakan danışmanlarına mesaj atalım hazır ortalık hareketlenmişken
Arkadaşlar lütfen bu hesaplara yüklenelim bu kişiler Bakan a en yakın kişiler
-
@safiTÜRK69, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar günaydın benim duyumlar pek tutmaz ama yine de belirtmek isterim.Nisan ayı için 10.Pro eğitimi planlanıyormuş. Geçen ay bütün denetmenler eğitimdeydi. Bilgi eğitimde öğrenildi.
Hocam bende bundan bahsetmiştim önceki zamanlarda genelde 9. Pro arkadaşlarda bu zamanlarda eğitim planlaması olduğundan haberdardı ve ona görede sonuçları açıklanmıştı. İnşallah bahsedilen eğitim doğrudur.
-
Evet arkadaşlar 2.soru önergemiz de İyi parti milletvekili Sayın HAYRETTİN NUHOĞLU tarafından meclis başkanlığına verilmiştir.Hayırlı olsun.İnşallah sonuç alırız.Twitterda paylaşacağım lütfen beğeni ve rt yapalım aynı zamanda wp grubundan paylaşalım katılım artsın.
-
-
@Aslan-Reyiz
“ Dünya vazgeçenleri değil, azmedenleri hatırlar.
Hayret etme, gayret et! “
Forum olarak birlik ve beraberliğe devam inşallah ayrıca mücadelen için, bu birlikteliğe ışık olmaya devam ettiğin ayrıca teşekkür ediyorum kardeşim. -
Hayrettin Nuhoğlu vekilimiz twitter uzerinden bana da yazılı soru önergesini gönderdi arkadaslar çabalayan herkesin emeğine sağlık. Yapilan bu girişimlerin mutlaka bi karşılığı olacaktir diye düşünüyorum insallah hayırlı haberler aliriz en kisa zamanda.
-
Bunlar muhteşem haberler , en azından içimde ki çılığın dışarıya çıkmasına şahit oldum rahatladım
-
Arkadaşlar devlet büyüklerimizide etiketleyin soru önergelerinin fotoları ile beraber https://twitter.com/sebastianozn/status/1197514030082150400?s=19