2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İnş bizde kamuya girip, üst düzey yetkili olursak gelecekte, bu çektiğimiz çileyi yeni nesile yasatmayiz belli ki mevcut üst kamu görevlileri bu sıkıntılardan geçmemiş
-
Gelecek gençlerle gelecek ti ama gelecek hala. Konuşacak diyecek çok şey var da anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye boşa dememiş atalarımız. Kendinizi yormaktan psikolojileri bozmaktan sürece girdiğime her geçen gün pişman olmaktan başka bir şey elde etmiyoruz.
-
@paretowilfredo üstad bi ses versen olmaz mı? Var mi bi gelişme
-
@paretowilfredo üstad sen bari yalnız bırakma bizleri. Stabil de olsa bilgilendir bizleri. Sen konuşunca nedense mutlu oluyorum
-
Kırılan umutlar, ızdırap gibi süren bekleyiş, ucu görünmeyen tünel , belirsizlik ve dert sahibi olma gençliğim bu tip girdap arasında mahvolup gidiyor biliyorum bu kimsenin umrunda değil ama ben kendi kendimin umrunda bile olamıyorum açııklanmoyor ve açıklanmadığı gibi kimse bize bişey demiyor. Genç arkadaşlarımızı mağdur etmeyelim onları üzmeyelim diyenler yok . Ben bu işi anlayamıyorum kim uzatıyor ? Kim sekte vuruyor sürece bilmiyorum ama inşallha en kısa sürede bu işe ön ayak olmaz ve sonuçlar açıklanır yoksa bazen kafayı yeme noktasına geliyorum
-
Bence işin ucu Hazine Maliye Bakanlığı. Ekonomiye güvenleri yok ve korkuyorlar. Hükümet olarak ne öğrencinin arkasındasın ne de açtığın ilanın. Şeffaflık desen liyakat desen zaten hak getire. Her türlü adam kayırma torpil zaten var. En önemlisi de Cumhurbaşkanının damadı ülkenin Hazinesinden sorumlu. Kişilere partilere sözüm yok yanlış anlaşılmasın. Bu topraklara bir bel vuran başımın üstündedir ve hakkını sonuna kadar veririm duacısı olurum ama kimse eleştirilemez değildir.
-
Hayırlı cumalarınız olsun. Rabbim sevdiklerinizle hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Bu sıkıntılı günlerde maddi manevi yükleri omuzlarınızdan alsın. Ve inşallah vatanın her karışında hizmet edebilme Şeref’ine eriştirsin.
-
@Kblybng hocam Kasım ayı duyumun geçerliliğini koruyor mu ?
-
@JosephStiglitz hocam yanlis anlamayin siyaset yapmak gibi bir derdimde yok zaten ama bddk da alima cikti bnce tamamen kurumsal bisey olabilir
-
@samettin ortada ne kurum var ne de kurumsallık hocam. O yüzden herşey olabilir
-
Biri bombayı bırakıp kaçsa,
Pareto üstadımız teyit etse,
duyum doğru çıksa,
hayat bayram olsa.. -
Ileti kaldirilmistir.
-
@erciyes38 hocam tekrar ulaşma gibi bir şansım olmadı bende sizler gibi umutla duyumun doğru çıkmasını bekliyorum
-
@saparaaaa sonuç monuç yok e devlette
-
@saparaaaa sayende kalp ritmim bozuldu
-
@saparaaaa komikmisin hocam
-
Pardon arkadaşlar yanlış sonuça bakmışım kusura bakmayın ️ Paranoyak oldum bende 6 yı 9 diye okudum
-
@saparaaaa Keyif mi alıyorsunuz?? Elim ayağım titriyor ya
-
@saparaaaa @mk-ank @paretowilfredo şu şahsı yasaklayın lütfen.
-
Ileti kaldirilmistir.