2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@erciyes38 benim geçen ay gitmem gerekiyordu sonuçlar yüzünden gitmedim şuan bakayayım. Sonucu etkilermi onu bile bilmiyorum.
-
@johnstuartmill rahat olabilirsin kendi hesabı.
-
Kardesim surecteki tüm cabalarin icin tesekkur ederim. Lutfen bizlerde arkadaşımıza destek olup sosyal medya uzerinden ulasabilecegimiz herkese ulaşıp sürecin sonlanmasi icin elimizden gelen herşeyi yapalim. @Aslan-Reyiz
-
@paretowilfredo hocam sizde bir değerlendirme yapabilir misiniz ? Tüm gelişmeler neticesinde
-
@Aslan-Reyiz inşallah çok sagolun bilgilendirdiğinz için
-
Arkadaşlar Iyi Parti Milletvekili Ümit Beyaz bey;tarafima mesaj atarak gerekli incelemeleri yapip soru önergesi verecegini söyledi. Sizlerde facebook uzerinden kendisine ulasabilirsiniz.
-
@JamesTobin güzel haber.Teşekkürler.
-
Bende mehmet beye twitter dan mesaj yazdim en kısa zamanda inşallah yanıtı aldım
Ve attigim twit Cem Adrian tarafında RT yapılmış görünüyor:D -
@isimsizler Sanat camiasına kadar ulaştık galiba
-
Merhaba dostlar.
Öncelikle sözlerime her an etkileşimde olduğum ve çabalarına birinci gözden şahitlik ettiğim @Aslan-Reyiz 'e herkes adına teşekkür ederek başlamak istiyorum. Gerçekten insan üstü bir çaba harcıyor sizler için. Herhalde bir çok kişiye ilham olması gereken bir çaba ve emek koydu ortaya. İsteyince oluyor, bunu herkese gösterdiğini umuyorum. İnşallah bu emeğinin, güzel mücadelesinin karşılığını başarı olarak alır.
Gelelim gelişmelere. Yine @Aslan-Reyiz ile istişare ettiğimiz gelişmeler var. Ancak olgunlaşmasını bekliyorum haliyle. Ancak benim duyduklarım ile onun haber aldığı hususlar uyumlu hale geliyor işin açığı. Bu nedenle ben de işittiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Çalışmaların yansımalarını soruyorsunuz, yansımaları olduğuna fazlasıyla eminim. Çünkü süreci bir noktaya taşıdı ve hızlandırdı bu kadar ses getirilmesi, bürokraside ve siyasette çok fazla noktaya bu konu başlığı ile temas edilmesi.
Benim toplam 3 kaynaktan duyduğum şey listelerin tamamlandığı noktasında. Yani Bakanlığın göndermesi ile artık bu işin biteceğini söylüyor konuştuğum herkes. Yıl bitmeden bu işin biteceği noktasında da herkes fazlasıyla beklenti içinde.Bu yönüyle artık şu günden sonra;
-Liste geri çağrılmazsa,
-Bakanlık listeyi göndermemezlik yapmazsa,
-Yukarıdan açıklanması hususunda bir mani olmazsa,Bugünden sonra her an sonuç bekleyebiliriz dostlar. Bugüne dek hiçbir vakit bunu söylemedim biliyorsunuz. 30 gün içerisinde dahi bi bitsin soruşturalım dedim. Soruşturmalarımda ise hiçbir müspet eğilim ya da haber almadım.
Bu kez hava çok olumlu. Bunda da dediğim gibi bu konuda çabalayan dostlarımızın emeği yadsınamaz. Belki daha da sürüncemede kalacak olan süreçte en azından bir fitil ateşlediler. İnşallah bu fitil yolda sönmeden bizi neticeye ulaştırır. Takibe devam edeceğim. Bir gelişme duyarsam yine paylaşacağım dostlar.
Çünkü burası Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dünden yarına çok karar değişir, çok liste geri döner.
Temkinliyim ama Umutluyum.
İnşallah artık nihayete erer şu süreç bu rüzgarla. -
Üstadım @paretowilfredo güzel sözlerin ve çabaların için teşekkür ederim.Hep birlikte bu işi yılbaşı öncesi neticelendireceğiz inşallah.Elimden gelenin fazlasını yaptım,yapmaya devam edeceğim.Arkadaşlarımız desteğini eksik etmesin.Hepimizin meselesi, hepimiz sahip çıkalım.
-
@Aslan-Reyiz ustad hakkin odenmez Allah razi olsun gerçekten bir yaprak dahi kipirdamazken bu süreçte simdi her an aciklanacagi umidiyle yeniden yeserdi bekleyisimiz.umarim en kisa zamanda sonuc aliriz.senin yanindayiz bunu unutma...
-
@paretowilfredo
Üstat bombayı bıraktı sağolsun geriye kaldı patlamasını beklemek uzun süre sonra bu aşamaya gelmek güzel yıl bitmeden nihayete erer inşallah. -
@smithes dostum geri dönüşü sizinle paylaştım zaten daha önce. Sn başkan bunun güvencesini vermiş bi şekilde bunun üzerine tekrar bi sor demek pek uygun düşmez. Ara ara yokluyorum tabi ama biraz kapalı kutu çocuk. Kolay olmuyor bişeyleri ikna etmek. Telefon numarasını aldım biraz vakit geçsin açıklanmazsa tekrar tekrar hatırlatırız.
-
@mrnobody tamamdr kardeşim teşekkürler
-
Amacım kimseyi umutlandırmak değil pek cok duyumun maalsef ki tutmadıgını gördük o yüzden temkinli yazıyorum. Bugün sgkdan üst dzey bir yetkilinin" acıklanmasının an meselesi" şeklinde ifade ettiğini duyduk. Ama bu an meselesi inşallah cok uzamaz:) paretonun söylemleri de bunu dogruluyor aslında. Tez vakitte acıklanacagını ümit ediyorum.
-
Bugüzel haberlerin üzerine sağlam bit etkinlik patlatalım .. inşallah en kısa sürede açıklansın artık .. sağolun @Aslan-Reyiz @paretowilfredo
-
Tüm kalbimle inanmak istiyorum yazılanlara. Bu sefer yanılmayalım insallah
-
Yarın sponsorlu guy etkinliği var sgk yı da orada etiketleyelim dostlar.Sgk ne kadar erken açıklanırsa guycuların işine gelir taban puan düşer.
-
@paretowilfredo emeğinize sağlık dostum inşallah yeni yıla umutla mutlu gireriz .