TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    2019 sgk promosyon denetmen
    509
    8744
    1349436
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      smithes Yasaklı @modigliani 0 Son düzenleyen:

@modigliani-0 haklı olabilirsin kardeşim ancak selim bey bakan hanımın tweetlerini dakikada retweet yapmayı değil de kurumunun mülakat sonuçlarının,kâr zarar bilançosunun ve zararı kapatma yöntemleri üzerine çalışmayı asli vazife edinseydi çoktan bitmişti bu süreç, o nedenle katılamıyorum malesef gönül ister ki haklı olasın ama sgk başkanının kendi kurumu üzerinde bu kadar pasif olması kabul edilebilir gibi değil

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • mrnobody
        mrnobody @smithes Son düzenleyen:

@smithes ben size durumu tamamıyla anlattımki yapılacak başka bişey varsa yapalım diye hocam. Tabiki böyle bi fırsat geçmiş elime sonuna kadar kullanırım hem sizin için hem kendim için. Ben bu arkadaşa şunu sordum. İdare etmek amaçlı siz geçiştirmiş olabilirlermi dedim. Biz bu işin takipçisi olacağız. Öyle olsa bile gerekirse haberini yaparız dedi bana. Daha net bi cevap nasıl alınır bilemiyorumki sonuçta sn selim bağlı açıklıyacağız demiş.

S karagergedan R 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
        • S
          smithes Yasaklı @mrnobody Son düzenleyen:

@mrnobody haklısın kardesim,açık kapı bırakıp takipcisi olacağız dediyse sözünün eri biri belli ki insallah bir neticeye ulaşırız yakın zamanda uğraşın için Allah razı olsun 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • karagergedan
            karagergedan @mrnobody Son düzenleyen:

Sosyal medya,geleneksel medya,TBMM şöyle bakıldığında her açıdan üzerimize düşenleri yaptık yapmaya da devam ediyoruz düşünen,kafa yoran herkesten Allah razı olsun.
            Mücadele göstermedik diyemeyiz kesinlikle birlik olundu herkes elindeki imkanları en iyi şekilde seferber etti sınırlar zorlanıldı kısa zamanda sesimizi gür şekilde duyurduk.Güçlü bir mücadele örneği göstermiş olmanın iç huzuru var içimde artık.
            Şöyle en son pastanın çileği tadında ana haber kanallarının birinde haber yaptırabilme şansımız olabilir mi acaba toplu şekilde önergelerle yüklensek iş teftişte dahil 4 tane elimizde var sonuçta haber nitelikleri de var asgari ücret süreçleri başlamadan bakanlığı sıkıştırma niyetinde bu fırsatı değerlendirebilir kanallar belki derdimizi iyi anlatabilirsek.

Hızlı gecelerde lakabımız k a r a g e r g e d a n 🔥

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • R
              RagnarNurkse @mrnobody Son düzenleyen:

@mrnobody Telefon numarasi al sen kardesim asker arkadasinin lazim olur bulunsun:)

• A
                Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Bugünkü resmi gazetede aile bakanlığı hakkında cb kararnamesi yayınlanmış ve personel genel müdürlüğünde bazı değişiklikler yapılmış.

P S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P
                  paraşütçü-walras @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz "mülakat sonuçları ilk 4 ay açıklanamaz" hükmü getirilmiş.

S A Z K 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                  • S
                    smithes Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz kardeşim biz ve bizden sonrakiler için,hizmet bekleyen vatandaşlar için bu bakanlığın komple revizesi gerek 🙂 öyle ufak tefek değişikler kesmez kıymetli bakanlığımızı 🙂

• S
                      smithes Yasaklı @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras saka yapiyosun değil mi ?

• A
                        Anadolukartalı @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras Yeni promosyonlar yaşadı o zaman en geç 4 ay içinde mülakat sonuçlarını öğrenecekler 😀

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          kadroluissiz @Anadolukartalı Son düzenleyen:

@Anadolukartalı en erken demek istedin sanırım hocam 😊

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Z
                            Zamazenta @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras ben göremedim öyle bir şey

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • J
                              JosephStiglitz Son düzenleyen:

Personel dairede çalışan sayısı artırılmış galiba doğru mu anladım dostlar?

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • R
                                redcrossbjk @Zamazenta Son düzenleyen:

@denetcii Yok zaten öyle bir şey kardeşim arkadaş bakanlığın yaptığı hiçbir sınav zamanında açıklanmıyor o yüzden latife yapıyor 😁

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • K
                                  kadroluissiz @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras öyle bir hüküm bende göremedim hocam

• J
                                    JosephStiglitz @JosephStiglitz Son düzenleyen:

@JosephStiglitz yanlış anlamışım 😂

• P
                                      paraşütçü-walras Son düzenleyen:

Nasıl göremezsiniz iyi bakın "liste yapılırken referansların listeye uygulanma aşamaları" başlığının hemen üstünde.

newworldorder İ 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • newworldorder
                                        newworldorder @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras şuraya random gülüş bırakıyorum😀

• A
                                          Anadolukartalı @kadroluissiz Son düzenleyen:

@kadroluissiz Yönetmeliği uygulamıyorlar ya ondan dedim 😊

• A
                                            Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Dostlar bugün bir vekil aracılığıyla sayın bakana ya da başkana bir telefon açtırmaya çalışcaz.1 haftadır yeni randevu alabildik.Vekille görüşme yüz yüze olacak ve tarafımca hazırlanmış bir metinle şu aşamaya kadar olan gelişmeler ve sorunumuz kısaca anlatılmıştır.Önergeler, etkinlikler vs.Eğer işin üzerine düşerseler belki daha üst düzey biri aracılığıyla beyefendiye sıkıntımızı haber verdircez.En azından başkana direk sordurabilirsek dünkü gelişmeler ışığında "yakında açıklanacak, siteyi takip edin "bilgisini alabiliriz inş.Görüşme sonrası gelişmeleri buradan sizlerle paylaşacağım.

Vincent Gournay P J J İ 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 24
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 309
                                            • 310
                                            • 311
                                            • 312
                                            • 313
                                            • 437
                                            • 438
                                            • 311 / 438
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti