2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@jokerface keşke sadece 1600 kişi olsa hocam aileler, meraklı akrabalar..
-
@patakute sgk sgk olalı 2bin rakamını hiç görmemiştir hocam ne yaptın 400 kişi alacaklar 2 sefer sgkyi aradım kimse bakmıyor telefona
-
@mulkiyeli-06 @paretowilfredo olacak
-
@redcrossbjk hocam diğer numaraları da denediniz mi? Şuan arayamadığım için soruyorum
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz hocalarım son durum nedir veya arkadaşlar wp grubunda haberdar olan konuşulan bir durum varmıdır bu haftayla ilgili acaba yine bir saat belirleyip bastırsak mı gündem sıcakken .. her gün geçtikçe seneler bulabilceği düşüncesi gerçekten rahatsız edici .. sizide etmiyor mu
-
@heycorc404 hocam bende bir tek sınav hizmetleri var onları aradım onlar da bakmadı
-
@redcrossbjk lafın gelişi dedim ya O derece vahim durumdayız öte yandan.
-
@Hayati resmiyette 1600 ama haklisin hocam aileler es dost akraba derken baya bir insan beklemis oluyor
-
Arayan var mı acaba
-
@keynes123456 Ben sürekli sınav hizmetlerini arıyorum ama kimse bakmıyor telefona
-
@redcrossbjk 3 Farklı numara var , normalde biri açmasa diğeri mutlaka açardı. İlginç . Hadi inşallah bugün
-
@heycorc404 acaba calısma mı var işleri mi yoğun insallah
-
@keynes123456 en ufak bi farklılıkta umutlanır durumdayız inşallah öyledir
-
Cumhurbaskanina bir sekilde ulasmaliyiz yoksa isimiz bakanlığa kaldiysa durum ortada
-
Sınav hizmetleri herhangi bir gelişme yok dedi.
-
Sınav hizmetleri telefonu açıp yanıt verdiğine göre bi yoğunluk yok diyebiliriz,
-
whatsapp dan bir arkadaş bakan danışmanından bilgi edindiğini ve sonuçların akıbetinin hala belli olmadığını yazmış
-
Vay arkadaş ya yine başa mi sarıyoruz , geçen haftaki olumlu hava devam etse keşke
-
Bi şarkı vardı donup başa sarmayalım aşkım diye bu baslikta olan seylerde işte aynen böyle 3 gun once umutlandirmistinız beni ama
-
mehter marşı eşliğinde 3 ileri 1 geri olacağına 1 ileri 3 geri yapıyoruz sürekli