2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugün çok sessiz geçiyor
-
Bakan Yardımcısı Ayşe hanim foto paylaşmış "erişilebilirliğin enleri " diye 1600 kişiyiz ben erişen duymadım en azindan bu forumda,
-
-
@erciyes38 onların ben hamasetini seveyim
-
Bugünn de unutulduk galiba:)
-
@heycorc404 hangi gün hatırlandık ki kardeşim
-
Kaymakamlık olmadı asıl yerimize dönelim; bakalım burda ne olucak ahvalimiz.
-
Hazır etkinlik varken #İİBFliAdaletİstiyor tagina yetkilileri etiketleyip tweet atalım.
-
Arkadaşlar bence kurum başkanının açıklama yapması için twit atalım genelde açıklama yaptıktan sonra iş hızlanıp açıklanıyor
-
Kurum Başkanı M. Selim Bağlı' nın Başdanışmanı Sayın Dengi ÖZER’in Annesi vefat etmiş, yarın kurum başkanı ve başkan yardımcıları dahil öğlen Ankara Karşıyaka Mezarlığında olacak. Burda merakta bekleyen arkadaslarımız için malesef bu hafta içinde ümit bulunmuyor.
Sizlere nacizane tavsiyem bakan yardımcıları genelde bakanlıkta makamlarında oluyorlar. Ankarada bulunan birkaç arkadaşımız toplanıp gerek telefon yoluyla randevu almak ıcın uğraşabılır, gerekse de direkt olarak bakanlığa gidip Sn. Bakan yardımcısı Ahmet Erdem' in makamından randevu alabilirler. En azından derdinizi 1. Ağızdan sizlerin aktarması sürecin hızlanmasına etki edip belirsizliği ortadan kaldırabilir.. Çünkü kurum içinde hiçkimse açıklanacağı zamana ilişkin yorum yapamıyor. Birilerinin elini taşın altına AslanReyis gibi sokması gerekiyor. Herkesin bu sürecinde Allah yardımcısı olsun. -
@Hak18 Allah rahmet eylesin.
Fakat merhumenin cenaze töreniyle sonuçların açıklanması arasındaki bağı çözemedim hocam. Kurum başkanı dahil kurum personelleri aileden olmadıkları için 2-3 saat Boyunca katılım cenazeye katılım göstereceklerdir. -
@heycorc404 ben sonuçların açıklanmasıyla bir alakası var yazmadım. Sadece genel bir bilgi verdim. Bu hafta ümit yok dememde ki sebepte, genellikle sonucların acıklanacagı haftalarda kurum ıcerısınde bir hareketlilik olur duyumlar fazlasıyla artar. Malesef su an için öyle bir ortam kurum içerisinde yok. İnşallah yanılıyoruzdur ve sonuclarınıza kavusursunuz bu hafta.
Asla ukalalık yapmakta istemem ama ankarada olan dostlarımız el birliği yapıp siyasi kanatlardan özellikle Sgk için önem teşkil eden Sn. Ahmet Erdem' den randevu almayı başarabilirlerse sürecin hızlanmasına katkıda bulunurlar. Belki randevuya bile gerek kalmadan Ahmet Erdem' i makamında yakalayabilirsiniz. -
@Hak18 sevgili uche sal artık bizi , en son yazında bu son iletim olcak demiştin .
-
@erciyes38 kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. Madem burası bilgilerin paylaşıldığı bir platform bende bildiğim kadarını bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma aktarmak istedim elimden geldiği kadarda yönlendirmek istedim. Ben nasıl senin mesajlarına tahammül edip okuyorsam, sende benim mesajlarıma tahammül edebilirsin.
-
Huseyin örs önerge vermiş arkadaslar bizim bakana
-
Adamı o kadar darladık ki sonuç verdi.Ama genel bir önerge vermiş 6. Madde bizle ilgili.
-
RT beğeni yapalım dostlar
https://twitter.com/aslanaslan1/status/1202350194039361536?s=19
-
@erciyes38 bu arkadaş neden yasaklandı acaba
-
https://youtu.be/3YL4Btzcf2Q
Saymakla bitiremediğimiz belirsizlikte bekleyen bizlere gelsin -
@erciyes38 hesabı bana aittir , yasaklanan hesabımın ve bu hesabımın kapatılmasını istiyorum sevgili admin , inş hakkımızda hayırlısı olur arkadaşlar , allah yardımcımız olsun süreç çok zor