2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Sinav hizmetlerini aradim arkadaslar; Telefonu açan beyfendi sabirla dinledi. Bakanliği ariyoruz kurumu arayin diyerek size yönlendiriyolar sizden de bir bilgi alamiyoruz süreç çok yıpratici hal aldi dedim. Ilk verdigi cevap bakanlığın bu konuda tasarrufu olamaz bizi aramanız gerekiyor ancak malesef bize ulusan bir bilgi olmadigi icin sizi bilgilendiremiyoruz. Bizde sizler gibi bize ulasacak nihai listeyi bekliyoruz dedi
-
Arkadaşlar en mükemmel duyuyum bende paylaşacak şimdi inş doğrudur
-
Olumlu konusuruz niye olumlu konusuldu dersiniz. Olumsuz konusulur niye olumsuz hava yaratiyorsun dersiniz. Duydugumu soyledim. !!
-
Arkadaşlar sonuçların açıklandığı sayfayı açın en sağlam duyumu göreceksiniz . Sürecin başından beri bi buraya bi oraya bakıyorum. İnşallah hayırlısı olur herkesin hakkında. İnşallah tahminim doğrudur
-
@heycorc404 Hocam açıklandı mı onu mu diyorsun anlamadı biz
-
Ekran alıntısı paylaşamıyorum arkadaşlar telefondan giriyorum beceremedim
modules:composer.user_said_in, @heycorc404, 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıArkadaşlar en mükemmel duyuyum bende paylaşacak şimdi inş doğrudur
-
@heycoc404 nasıl yani ?
-
Yani arkadaş diyoki en sağlam duyum şudur SGK sayfasında görmedikçe inanmayın
-
@heycorc404 hocam açık konuşursan seviniriz, tahminin mi var duyumun mu var bir bildiğin mi var ??
-
@JosephStiglitz evet güzel tarif ettin hocam
-
Arkadaşlar 9. Promosyonun sonuçları açıklanmadan e-devlet ile giriş yapılan sitede farklılık oluşmuş , forumda okumuştum bu sebeple hep orayı da kontrol ederdim yine farklılık var. Forumda da bi yavaşlık var sanırım
-
@redcrossbjk hocam hatta size sormuştum o sayfayı , 9. Promosyon forumunda okuduktan sonra. Belki sorduğumu hatırlarsınız
-
@heycorc404 ne farkliligi hocam? Kanayan gül resmi mi koymuslar
-
@furkennnnnn kaderimse severim çilemse çekerim eklemişler logoya
-
Güncel sınav ilanı bulunmamaktadır yazıyordu şimdi herhangi bir sınav sonucu bulunmamaktadır yazıyor.
-
@trmaliyeci aynen öyle. 9. Pro da öyle bişey okumuştum onu bulmaya çalışıyorum
-
@heycorc404 Hocam gözleminiz doğru. Size bir sınav sonucu yok ama açıklanan bir sonuç var. Değişikliğin sebebi bu. Kurum içi yükselme sınavı sonuçları açıklandı.
-
@albertcamus ne zaman açıklandı duyurularda yok. Yapmayın çok umutlandım kesin gözüyle baktım... buldum bu arada 9. Pronun 975 sayfasında
-
@heycorc404 Kurumun iç duyurularında hocam. Sonuç yönlendirmesi de e-devlette yer alan sgk uygulama sayfasına.
-
@albertcamus yine mi hüsran bize... hocam peki 5 aydır böyle bi sonuç açıklanmışmıydı hiç oradan(edevletten)