2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Hayati inşallah açıklanır artık
-
Offf niye kuruma geldi bilgisi lanet olsun yine aciklamazlarsa !
-
@Mngüll Bakanlık kanadı arandığında kurumu arayın ya da siteyi takip edin tarzında kalıplaşmış geri dönüş yapıyorlar buradan bir çıkarım yapılması zor fakat eğer liste kurumda tarzında bir duyumu ilk defa sizden duydum doğrulanabilirse sonuçların açıklanması oldukça yakındır.
Bakanlıktan ziyade Sgk içinden foruma,wp gruplarına daha net bilgi bir akışı var dediğiniz durum gerçekleşmiş olsaydı birçok yerden bilgi gelirdi o yüzden şahsınıza değil bilginin doğruluğu biraz şüphe uyandırıcı inşallah başka kişiden de bu konu hakkında teyit haberi gelir. -
Pek umutlanmayın bence bilgi yalın duruyor.
-
@karagergedan inşallah bilgi dogrudur ben de dediğim gibi emin değilim
-
Kuruma bu eziyet neden neden diye bagirasim haykirasim var !
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme var mı acaba
-
@Aslan-Reyiz ben de sana sorayım hocam var mi bi gelişme
-
@smithes, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo üstad bir gelişme var mı acaba
@paretowilfredo dostuma sormak istedim de bi geriye baktım 5 gün önce yazmis bizlere ama sanki yıllardır habersiziz.
-
@Mngüll kurumdan arkadaşınızdan aldığınız bilgi "liste kurumda" bilgisine verebilecek makamda biri mi hocam
-
Yine heycanlandirdiniz ya yapmayın boyle seyler kalbimize inecek
-
@serhats evet öyleymiş
-
@Mngüll bende oyle duydum duyumlarimkz ortusuyor
-
Buralar karışacak vaziyet alın
-
@johnstuartmill çok komik gerçekten
-
@johnstuartmill daha önceleri duyumlar gündüz gelir akşama doğru ortalık sakinleşir akşam olunca umutlar sönerdi.. Şimdi ise sabahlar durgun başlayıp akşama ortam vaziyet alın ortalık karışacak durumuna geliyor.. 2 benzer duyum geldi yok mu artıran
-
Liste kuruma geldi diye net olmayan bir bilgi yazılıyor belki de tamamen yanlış Bilgi ama gençler burda anında hazır ol moduna geçiyor, arkadaşlar çok beklenti çok üzüntü getiriyor bunu tecrübe etmedik mi
-
Bizi bu neticesi biyere varmayan olumlu duyumlar mahvetti demiş şair. Nolur artık şu duyumlardan biri tutsun
-
Gün sonunda hayal kırıklığına uğrayan yine biz oluyoruz. Sakin olalım.
-
@newworldorder Babamı bu olumlu duyumlar öldürmüş olabilir