2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Üşenmedim saydım bu liste doğruysa Denetmen Yardımcılığı Mülakatına giren 6 arkadaş Müfettiş olmuş.
-
Arkadaşlar yönetim kurulundan haber veren mft yard.ın açıklanacağını söylemişmiydi???
-
Sınav hizmetlerine ulaşan oldu mu
-
@heycorc404 hayır
-
Birini açıklayıp diğerini açıklamamak olmaz bence bugün hepsi açıklanır öngörü tabi
-
denetmenlik listesinde 6 kişi müfettişliği kazanmış bu arkadaşlar pazartesi feragat dilekçelerini verirlerse seviniriz.
-
Ben ulaştım şimdi denetmenlikle ilgili bir şey yok bizde bekliyoruz dedi sınav hizmetleri
-
Arkadaslar başkanın twitinin altını dolduralım
-
@olursaolur twit silinmiştir duruyo mu
-
Ya şu eylül diyen kadın denetmen ligi. Müfettiş diye mi algilayip cevap veriyrodu acaba
:(inşallah öyle değildir. De bu çok iyi bi başlangıç olur. -
@redcrossbjk o zaman bizim ki en iyi ihtimalle pazartesi ye kaldı daha belge falan gelmediyse
-
@redcrossbjk bekliyoruz derken gelmesini mi bekliyolar yoksa genel anlamda mı söylemiştir
( dedektif olduk resmen ) -
@kingjames yok yani bir gelişme yok manasında söyledi kardeşim
-
@guzelgunler en iyi ihtimal falan bilmiyorum kardeşim de şu an acaba özel kalem denetmenlik ile müfettişliği mi karıştırdı acaba fikri bende de uyandı:-(
-
@redcrossbjk bende de yaa.:( pazartesi arayarak öğrenebiliriz ancak bunu.
-
@redcrossbjk olsun müfettişlik açıklandığına göre bir hareketlilik var demektir eylül ayıda net söylendiğine göre haftaya bizimlede ilgili bir gelişme olur gibi
-
@guzelgunler aslında hemen aransa daha güzel olur numara varsa hemen arar mısın kardeşim bize de bilgi versen numarayı bulamıyorum ben
-
@kingjames inşallah kardeşim
-
Gelebilir mi bugun arkadaslar yok mu duyum falan
-
Pareto neredesin ustat