2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk tamam hemen açmıyor lar eskisi gibi.arayip donucem.num :0312 296 58 41
-
@guzelgunler bakmıyor telefona
-
@redcrossbjk ben ulaştım karıştı rmis olabilir misiniz diye.müfettişi açıklandı sgk da aciklanacak bu ay dedi.artık eminiz.çok şükür.
-
@guzelgunler O zaman haftaya en geç bizimki de geliyor kardeşim..
-
Ben sonu 58 41 olan numarayı aradığımda Eylül ayı içinde dedi,kesin mi diye sorduğumda SGK denetmenliğini sormuyor musunuz diye teyit aldı. Evet deyince yine Eylül ayı içinde açıklanacak dedi. Karıştırma gibi bir ihtimal olduğunu hiç sanmıyorum.
-
@redcrossbjk inşallah ya bende diğer arkadaslara katılıyorum listeyi ona göre belirlemislerdir.dguy kazanan guy listesinde olmamıştı çünkü. Haftaya gelir diyorum.aynı gün de açıklamaları makul değildi çünkü onlar daha uzun süredir bekliyordu.inşallah haftaya bitcek bu iş.
-
@guzelgunler bugun aciklayin deseydin
-
Arayan arkadaşlar haklarını helal etsinler.
-
@guzelgunler İnşAllah kardeşim.. Onlar hakkında hayırlı olsun.. Teoriler kurup duruyorduk ama demek ki gerçekten gelecek bu ay.
-
@guzelgunler ben geçen hafta haftaya bitecek derken müfettişliği söylemedim hatta rüyada da görmüştüm alakam olmamasına rağmen teftiş açıklandı diye ama gerçek çıkacak sanmadım
-
Müfettişlik listesinde başka kurumda müfettiş olan hatta kaymakamlık listesinde adı olanlar da var. Kurum böyle mi titiz çalışıyor. Demek ki şu an eşit göstergede çalışan arkadaşları denetmenlik listesinde bol bol göreceğiz. Yahu biz gerçek işsizlere ne zaman sıra gelecek. Lütfen okuyan varsa müfettişlik kazanan arkadaşlar Allah rızası için feragat edin.
-
@felix-felicis 6 kişi var hocam denetmenlikten denetmenlik listesinde olsalar bile feragat edecekler yedeklere şans olacak şu an moral bozmanın bir alemi yok.
-
@felix-felicis hocam o liste bence çok önce gönderildi ve o dönem belki onlar da bizm gibiydi ve şimdi de dikkatten kaçtı ki onay aldık hemen açıklayalım denmiş bile olabilir
-
Şuan 6 kişi varsa ki bunlar teftişi tercih edecektir 7.yedeğe sıra gelmesi bile iyi bir şey.Sade açıklanması kaldı.Alım sayısı kadar yedek ayırma durumu var ilana göre.
-
@Aslan-Reyiz belki de ayıklama yapacaklar kazanan 6 kisi asil listeye giremeyecek bu da olabilir.
-
İstihdam falan hepsi birden gelse de denetmenlige girecekler in onu acilsa
-
@emilsax aynen olabilir belki de ondan eylül ayı içinde deniyor teftişi önden açıkladılar ama bu iş uzamayacak daha fazla inş hatta iş teftiş istihdam listelerine göre de ayıklama olabilir.
-
Eylül içerisinde açıklanma muhabbeti her açıdan doğrulanmış oldu böylece inanın hiç ümidim yoktu bu yılı kapatmıştım gözümde ama anlaşılan haftaya bitiyor bu ızdırap
-
Haftasonu nasi gececek ya. Ben artik zaman gecirmelik aktivite bulmakta zorlaniyorum icim disim counter strike oldu.
-
@furkenn dark var netflix dizisi güzel onu izle kardeşim