2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@felix-felicis kazananlardan güvenlik soruşturması formu istenmemiş acaba daha önce mi vermişlerdi
-
@olursaolur Kurum haklı tabii de mülakatların gecikme süresini soruşturmaya bağlayıp, atanan insanı tekrar aylarca bekletmeleri mantıksız geliyor
-
@felix-felicis bu kısma söyleyecek bir şey yok malesef hocam
-
@redcrossbjk Bilemiyorum hocam ama soruşturma için forma ihtiyaçları yok bence tc ile hallediyorlardır.
-
@felix-felicis hocam öncesinde almışlarsa forum bir şey diyemem bunu süreçte göreceğiz eğer atamalar hemen olursa demek ki soruşturma yapınca beklemeyecekler
-
Suna dikkat ettiniz mi bugün arkadaslar açıklanan müfettişlerin listesinde bu ibare vardi:
Sınavda başarılı olanların 09/10/2019 tarihine kadar SGK Rehberlik ve Teftiş
Başkanlığı'nın "Simon Bolivar Caddesi No:23 Çankaya-Ankara" adresine şahsen müracaat
ederek veya taahhütlü posta yoluyla, aşağıda belirtilen belgeleri ulaştırmaları
gerekmektedir:
Adayın;
1-"Yurdun her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk koşullarına dayanıklı"
olduğuna dair yazılı beyanı,
2-"Askerlikle ilişiği olmadığına" dair yazılı beyanı,
3-"Adlî sicil kaydının bulunmadığına" dair yazılı beyanı.Yani ekstradan form falan talep edilmemis
-
@champion hocam siz 1600 kişiye bakarak diyorsunuz ama bu böyle değildir ki kurumun kazanan listesinde 400 kişi belirlenmiştir sadece bu 400 'ün soruşturmasını talep ederler eğer bunlarda bir sıkıntı yoksa gelen listeyi yayımlamaya çalışır eğer gvs sinde bir sıkıntı çıkan aday varsa ilave aday ekler gönderir gvs sine bakılsın diye bana bu mantıklı geliyor neden 1600 kişiye bakılsın ki alacağı 400asil + 400 yedek degil mi ?
-
Yani akla gvs sadece başarılı olanlara mi yapılıyor ? bu sorunun cevabıni inşallah birisi kesin cevap verir burda
-
@olursaolur sonucu uzun süren alımlarda gvs önden yapılıyor (ben bizzati yaşadım) ekstradan soruşturmaya gerek kalmıyor, yedeklerde dahil.
-
Bunca zaman bekletip titiz çalışma anlayışını gördük yine !
-
@lastmetal peki hocam sonrasında çok beklediniz mi ise başlatılmak icin sonuçlar belli olduğunda?
-
@olursaolur hayır çok beklemedim her şey hazır oluyor çünkü gerekli prosedürler olduktan sonra işe başlatılıyor. Sgkda da öyle olacaktır.
-
@paretowilfredo üstad bugün olanlardan sonra var mı bir öngörün veyahut duyumun ?
-
@lastmetal sanırım böyle düşünülüyor hocam bana da mantıklı geldi bu kadar bekledigimize göre gvs yi bekledi kurum geriye bir il tercihimiz kalacak demek ki..iyiki mustafa apaydın bugün buna değindi bir belirsizlik zihnen gitmis oldu
-
Arkadaslar sizin tanidiklarinizdan aranan felan oldu mu peki bn hic boyle bisey okumadim forumda cunku
-
@samettin polis arar ancak şuan polis araştırmıyor. mit araştırıyor onlarda aramaz
-
@olursaolur aynen tabi sgk kısa sürede açıklanacak gvs talep ederlermi onu bilemiyoruz şuan. etmezler inşallah.
-
@lastmetal mustafa apaydın'in twiti edildiğini gösteriyor hocam insallah çok uzun sürmez diyelim o zaman:)
-
Onumuzdeki hafta aciklanacak mi yani
-
@olursaolur hayırlısı olsun herkes için. yakındır inşallah gelsin artık. 9 promosyonda çok bekledik