2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@gly hocaam aynen b grubundan muvafakatla geçersiniz başlayın bence. Ama uzmanlığı kazandım dediniz özlük hakları aynı mı sgk ile? Eğer aynı ise kurum muvafakat vermeyebilir.
-
@gly sadece b den a ya degil a grubundan da a ya geçebilirsin bazen izin vermiyolar onun içinde dava açıyosun geçiyosun kurum degiştirmede kafan rahat olsun bir şekilde halloluyor
-
@newworldorder yok hocam alakası yok 657 ye tabi sivil memurluk sadece unvan olarak uzman demişler. Açıklanmadi aciklansa bile süreç yine uzayacak kalacak yeri ayarlarım ıyi kötü sizce cidden başlamalı miyim
-
@RqzeeT teşekkür ederim hocam sağolun
-
Sonuçların açıklanacağı bir hafta olması dileğiyle.. hayırlı günler ve haftalar arkadaşlar
-
@gly Muvafakat var o konuda rahat olun ve kesinlikle başlayın sgk bugün acıklansa hemen başlanmayacak zaten zaman kaybetmeyin bnce.
-
Arkadaşlar tweet atalım lütfen
-
Az kaldı istediğimizi alacağız bence bu hafta Tweet atmaya devam.
-
Bugün arayan var mı yine.kendimizi hatırlatalım. Ben artık aynı ses .aramaya utanıyorum.
-
@guzelgunler aradım. Duyum yok dediler bekliyoruz dediler.
-
@uerdgn1 Aman olsa şaşırırdım zaten
-
@uerdgn1 siz sanırım sınav hizmetlerini aradınız. Hocam orası 1 dk sonra açıklayacak bile olsa ser verir sır vermez misali söylemez
-
özel kalem yine eylül içinde açıklacak diyor, kesin mi dedim kesin dedi
-
@redcrossbjk evet sınav hizmetleri aradığım yer
-
Sınav hizmetlerinin konuyla alakası ne tam olarak liste imzalaninca oraya mi gidiyor.
-
Bugün aradım bende bana dediğine göre; sonuçlar açıklanmadan yarım saat önce haberleri oluyormuş. O da listeyi veriyorlarmış bunu açıklayın diye o an öğreniyorlarmış.
-
Özel kalemin numarasını bi yazar mısınız
-
@keynes123456 03122965841 kardeşim
-
@newworldorder haklisiniz hocam sağolun fikriniz için
-
@gly Hocam fırsatınız varken gidin, buna acaba mı diyerek mahal vermeyin. Elinizde fırsat varken değerlendirin en kötü muvafakat verilmezse mahkeme ile işi halledersiniz.