Kazandım çok şükür. 90.sıra
uerdgn1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar 88.89 ile başvurdum. Rahatım diyemeyeceğim. Mülakata listesinde ismim olacak evet ama içim rahat bir şekilde mülakata girmem için, birinin hakkını yemediğimden emin olmak için ilk 350 kişiden biri olmak istiyorum. Ruh halinin, psikolojisinin bozulduğunu söyleyen arkadaşlar, sınavlara bu kadar umut bağlamamak lazım. Ülkenin şu anki koşulları ortada. Herkes için hayırlısı olsun. 83-84 puanlı arkadaşların mülakata kalacağını düşünüyorum. Herkese başarılar diliyorum.
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Aradım ben de cuma açıklanacaktı yetişmedi,bugün açıklanır dedi.
-
Son duyuruya göre Eylülün bitmesine 3 gün var. Ümitleri yeşertelim arkadaşlar
eylülde bu iş biter
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Ahmetdeniz2300 Bi söz daha söyleme... İnanırım :)))
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
2019'da girdim. Kurumda devam ediyorum. Gayet güzel bir kurum. 2200 değil arkadaşlar 3600. Merkez kariyer uzman yardımcısı olacaksınız. Yeterlilik sınavı, tez ve İngilizce 70 olması gerekiyor uzmanlığa geçmek için. Soruları sık sık girip cevaplandırmaya çalışacam.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
https:// www .dosya. tc/server22/y23rgq/jpg2pdf.pdf.html
Arkadaşlar baktım CİMER cevabı buraya kadar gelmiş. Soruyu da görmek istersiniz diye paylaşmak istedim. Maliye mezunları elenir diyenleri pek de şii etmeyin... Heves kırmak için söylenen saçma sapan laflar. Çeko mezunlarına önerim bir an önce CİMER'den yazın veya en azından ÖSYM'den eşdeğerlik başvurusu yapın. Sorusu olan arkadaşlar iletişime geçebilir. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
-
Değişik değişik konuşmayın beer. Kosgeb den gelmiş. Ben sgk sandım. Hemen Bi yargılama. Yeni öğrendik kosgeb den bikaç kişiye daha gitmiş. Harbiden değişiksiniz. İçiniz kapkara gidin de Bi yıkanın
-
@forceful çözümü anlatıyorum. Tartışmaya açık değil soru cevap net 50. Açıklıyorum:
Mc=20+20q
Mr=60-2q
4q=40
Q=10P=60-q
P=60-10=50Q=0 için P=60-q=60
Grafikte talep denklemini çizdiğimizde dikey eksende fiyat 60 ile 50 arasında yatay eksende miktar 0 ile 10 birim arasında olur.
Bizim 1.derece fiyat farklılaştırması bulmamız lazım. Bunun için de öncelikle nedir bu 1.derece fiyat farklılaştırması onu anlamamız lazım. Arkadaşlar monopol firma piyasadaki rantın tamamını yani tüketicinin elinde olduğu rantı da elde etmek için 1. Fiyat farklılaştırması yapar. Malı 60 liradan satınca sattığı miktar 0 olur. 59 liradan satınca 1 mal satılır, 58 liradan satınca 2 mal satılır.
Malın piyasadaki fiyatı 50 idi. Fiyat farklılaştırması sonucu satıcı tüketici rantını (tüketicinin malı almaya razı olduğu fiyat ile malı aldığı fiyat arasında kalan alan - bu da grafikte piyasa fiyatının üzerinde talep eğrisinin altında kalan kısımdır-) ele geçirmeye çalışacaktır. Tüketici rantı da şöyle hesaplanır.(60-50) x (10-0) / 2 = 10x10/2 = 50
-
@adalet kardeşim niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bize lazım olan üreticinin farklılaştırması sonucu ele geçirdiği tüketici rantı.
uerdgn1 tarafından gönderilen son iletiler
-
@abdullah_cevdet istifa edip başka kuruma geçen arkadaşlarımız oldu. Bu konuda bir sıkıntı yok.
-
@gencbiraday 3 senede veremesen 2 sene daha veriliyor. 5 sene
-
@gencbiraday geçen senelere bak hangi il kaçla kapatmış. Bir fikir verir bence
-
@gencbiraday stratejik düşünün. İş görebilir. Mülakata kalabilir diye düşünüyorum.
-
@karar işiniz kobilerle muhatap olmak
-
@gencbiraday üst sıralardaki adaylar kosgebe başvurmayacaktır
kosgeb sözleşmeli alıyor çünkü. Az çok tecrübe edindik naçizane görüşüm bu yönde
-
@don-pablo, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@uerdgn1 yer değiştirme kolay mı ve büyükşehirlerde iş yükü fazla mı özlük hakları olarak 657 ye mi iş kanununa mı tabi ?
Büyükşehirde iş yükü fazla olabiliyor. Genel olarak çok fazla iş yükü var diyemem. 666 KHL'ya göre yapılıyor alımlar. 657 değil.
-
@gencbiraday bu soruyu cevaplamak oldukça zor. Hangi il kaçla kapatır bir soru daha doğru olur. Bu sene sınava girmedim. Giren arkadaşların sıralamaları ile puanlarını yazarsanız belki bir tahminde bulunabilirim. Ama geçen senelerden daha düşük kapatacak diye düşünüyorum. Bizim girdiğimiz sene pek alım olmamıştı çünkü. Bu sene Hazine ve Maliye Bakanlığı alımlarında dolayı 3-4 puan aşağıya düşecek diye düşünüyorum.
-
2019'da girdim. Kurumda devam ediyorum. Gayet güzel bir kurum. 2200 değil arkadaşlar 3600. Merkez kariyer uzman yardımcısı olacaksınız. Yeterlilik sınavı, tez ve İngilizce 70 olması gerekiyor uzmanlığa geçmek için. Soruları sık sık girip cevaplandırmaya çalışacam.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Ahmetdeniz2300 Bi söz daha söyleme... İnanırım :)))