2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk hocam msb istihbarat hizmetleri uzmanlığı oldu da sgk dan daha iyi bırakma diyen bile var kafam çok karışık
-
Var mı bi duyum haber arkadaşlar?
-
@gly hocam özlük ve maaş olarak daha iyiyse bence de bırakmayın tabi ki
-
@redcrossbjk hocam b grubu uzmanlık. Çok bilmiyorum. Ama 657 ye tabi olunacak maaş i da düz memur un bi tık üstü diye biliyorum
-
@gly Hocam yine de kurumu arayıp bilgi alıp son kararı öyle verebilirsiniz bence
-
@redcrossbjk hocam kuruma ugradim bugün maaş sormak aklıma gelmedi ama sivil personel 657 ye tabi çalışıyor
-
@gly Hocam o halde Bgrubu memurluktan A grubu geçiş için muvafaat verilir verilmezse mahkeme ile halledersiniz sorunu.. bence gidin sonra neden gitmedim demezsiniz hem olur da SGK olursa o zamana kadar az da para kazanırsınız
-
yine memurlar.net haber yapmış acaba açıklama mı geliyor?
-
@nwsenior https:/ /www.memurlar.net/haber/856694/o-bakanlik-aylardir-aciklanmayan-5-sinavdan-birisini-acikladi-digerleri-bekliyor.html?utm_source=headlines olabilir kardeşim.. Bunlar durduk yere haber yapmaz
-
@redcrossbjk nerdeyse son haftalarda bize çalışıyor helal olsun
-
@newworldorder Onlar yapıyorda bizi duyan yok.. Dün bir haber de SGK'nin zararının ilk 6 ayda 100milyar gibi bir şey gördüm. Alın kardeşim bizi bu zararı kapatmaya yardım edelim değil mi
-
Eğer eylül de açıklanırsa özel kaleme bir hediye felan alalım ziyarete gidelim şahıs 1 aydır bizle uğraşıyor :))
-
Aradım bende yani konusması cok güven vermedi bu sefer bilmiyorum , Eylül dedi yine insallah bu hafta bakalım
-
Eylul diye diye sıkılmıstır
-
Açıklayın artık ya hu valla vakit geçmiyor 10 dakika bile sürmüyor başkan twit forum ve sgk duyurular sayfası arasında ki geçişlerim. Hepten mala bağladım
-
@gly Bencede daha iyi hocam
-
@gly hocam bence 15 gunluk sureniz var bu sure zarfinda biraz bekleyin. Sonradan mahkemelerle ugrasmak zorunda da kalmazsiniz
-
@gly hocam her zaman her meslek için kötüleyenler olacaktır. En mantıklı karar şu eylulun son gününe kadar bekleyip sonra gitmek olacaktır. O saatten sonra sgk nin çabuk aciklanmasini beklemeyin.diyelim ki sgk da oldu.o zaman duyumlar göre değil bizzat bu işi yapanlara ulasip gorusun.
-
@redcrossbjk haklisiniz hocam teşekkür ederimm
-
@orhanakıncı ne yönden daha iyi sizce hocam