2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, kazanamayanlar üzülmesinler... biri idari hakimlik olmak üzere 8 kurumdan elenip sonra atanmış biri olarak kazanan kazanamayan herkesi çok iyi anlıyorum, bazen geç oluyor ama oluyor arkadaşlar, pes etmeden kalkıp tekrar başlamak gerek olumsuz sonuç olursa kimse bırakmasın. Herkese başarılar
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Uçurumun kenarındayım Hızır
Ulu dilber kalesinin burcunda
Muhteşem belaya nazır
Civan hazır
Divan hazır
Ferman hazır
Kurban hazır
Bir gamzelik rüzgâr yetecek
Ha itti beni, ha itecek..Atışma zemini oluşturma
"Çocuklar inanın..." diyesim gelir.
-
Yanlız bu duyumlarda bir patlarsa kaymakamlıktan beter olur burası demedi demeyin
-
Bu ne hareketlilik dayanmak mumkun degil
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Uçurumun kenarındayım Hızır
Ulu dilber kalesinin burcunda
Muhteşem belaya nazır
Civan hazır
Divan hazır
Ferman hazır
Kurban hazır
Bir gamzelik rüzgâr yetecek
Ha itti beni, ha itecek..Atışma zemini oluşturma
"Çocuklar inanın..." diyesim gelir.
Güzel günler göreceğiz çocuklar
Güneşli günler göreceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz...;) -
@Buişbugünbitecek
Sonuçları hangi sayfadan göreceğiz. -
Şu an Sn Başkanın açıklandı twitinden başka her şey tamam bir o eksik kaldı hadi be Başkan biz tüm saha baskı yaptık dokunsan gol olacak
-
@CopweKep
https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sinav-sonuc
buradan hocam -
@redcrossbjk İkinci bir emre kadar Link atmayı ve Acıktım dahil ac/aç ile başlayan tüm kelimeleri yasaklıyorum
-
@paretowilfredo emir telakki ederiz Reis sen iste yeter ki
-
@redcrossbjk Estağfurullah dostum Kalp dayanmaz şu ruh haliyle her şey sonuç ile alakalı anlaşılıyor Kimseyi kalpten kaybetmek istemiyoruz
-
@paretowilfredo Ah be usta kalbim sanki göğüs kafesimden ayrıldı başka yerden atıyor gibi
-
@paretowilfredo yasaklara karşıyım lakin o kelimeleri kalbim kaldirmiyor artik cok yerinde bu yasak ya hu
-
Forumu bile şu an gözlerim dolu dolu okuyorum. Çok yıprandık. İnşallah uzun aradan sonra huzurla uykuya dalalım bu gece.
-
@felix-felicis Şahsen iki olasılıkta da uyuyabileceğimi düşünmüyorum
-
@paretowilfredo Üstad forum hata veriyor bu hatayı şu an başka yerden alamamız gerekmez mi ya hu
-
Big brother is watching you...
-
@redcrossbjk Sevgili dostlar sonuçlar forumdan yayımlanmayacak, kesin bilgi Sessiz sessiz izleyenler yoğunlaştırıyor forumu şu an Var olsunlar, olsunlar da. İnşallah forum çökmez aşırı yüklenmeden
-
Yüzümüz güler inşallah
-
@Godot Bakan; ben imzaları attım, yolladım, iş benden çıktı der gibi mi bakıyor, yoksa biz mi çok anlam yüklemeye başladık