2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
‘noluyorsa olsun yeterki açıklansın‘ kıvamına getiren bakanlık ve kurum işbirliği bizleri çok hassas bir noktada sonuçları açıklayacak.
Sadece bu süreci yaşayan %25 lik kısım mutlu ayrılacak bunu aklımızdan çıkarmayalım diğer adayların gerçeklerle karşılaşma anı, şu anda hissedilen korku hissi sonuçlar açıklandıktan sonra daha yıkıcı olacaktır bu yoldaki bütün arkadaşlarıma nacizane önerim her türlü duruma karşı kendimizi hazırlayalım.
Her zaman son zamanlar akılda kalır sürecin en başından beri bilgi paylaşımından kaçınmayan,mücadele eden,yol gösteren,bizi birlikte tutabilen tüm arkadaşlara belki de meslektaşlarıma teşekkürü borç bilirim. -
@olursaolur hocam hepsine birden bakmaya çalışıyorum bende
-
Kurumda çalışıyorum, sınav şubesine 1 saat önce sordum hazırlıyoruz bugün açıklanacak dediler, belki listelerde oldugu gibi mesai sonrasına kalıp yarına sarkar en geç
-
@karagergedan kesinlikle, kazandıktan sonra bu forumda kazanamayan arkadaşlarımızıda düşünüp bir anlık sevinç ve mutlulukla yazacağımız cümlelerede dikkat etmemiz gerekir. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
-
@beklemeci hocam gece 12 olsun ama bizim olsun sınav hizmetlerine tekrar iletin mesajımızı sarkmasın yarına
-
@redcrossbjk onlar bugün verirler ama sisteme başkaları giriyor galiba
-
@beklemeci Teyit geldi gol oldu. Hadi inşallah Ben sorduğumda listeler henüz gelmedi demişlerdi, gelmiş mi ki sordunuz mu hocam?
-
@beklemeci Anladım hocam inşAllah mesai bitimine kadar açıklanmış olur en azından listelerin açıklanmasına olduğu gibi 1 saat gecikmelide olabilir
-
@beklemeci sisteme girmesi yarım saat sürer diyorlardı inşallah kalmaz. Şu haberlerden sonra zor geçer bu gece
-
@F-Hayek gelmiş
-
Uçurumun kenarındayım Hızır
Ulu dilber kalesinin burcunda
Muhteşem belaya nazır
Civan hazır
Divan hazır
Ferman hazır
Kurban hazır
Bir gamzelik rüzgâr yetecek
Ha itti beni, ha itecek.. -
aciklandi yazsin biri artik. kalp dayanmiyor
-
@varetopilfredo yapmayın hocam şunu yaa
-
@aroma ozur dilerim. yanlis bisey mi yaptim?
-
@Aslan-Reyiz tir tir titretiyor Gülce
-
@varetopilfredo açıklanmadan o kelimeyi kullanmasak kalbimize zarar veriyor !
-
@aroma kusura bakmayin. dusunemedim
-
Allahım mahçup etmesin.
-
Merhaba dostlar.
@albertcamus şiir de mi paylaşmayalım canım sen de Değil mi @Aslan-ReyizGelin görün ki uzun bir yolun sonuna geldik. Bugünden haftanın gerisine yayılmadan inşallah bugün bu bekleyiş son bulur.
400 kişi bir adım atarken, geri kalanlar da yolunu çizme imkanı bulur. En kötü netice şu belirsizlikten zannediyorum daha evladır dostlar. Olumlu ya da olumsuz, sonuç ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olsun. Gönlünüzce neticeleriniz olur inşallah -
Hadi inşAllah, BU GÜN BU İŞ BİTECEK