2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetcii senin kaynaklardan haber yok mu bugün:)
-
@denetcii @Aslan-Reyiz Kozmetik işine benzemesin?
-
@paretowilfredo hayır..unut onu ..unut ..gerekli malzemeler yaz
-
kurumu arayan oldu mu hiç
-
Dostlar 5 ay bekledik biraz daha sabredelim hayirlisiyla bugun inşallah aciklanir da muradimiza ereriz
-
-
Öğleden sonra bu iş biter.
-
@paretowilfredo bir haber var mi dostum ?
-
Biraz kötü bir haber olacak ama avukat arkadaşlarım gss prim borcu için sgk ya gitmişler. Sistem çalışmadığı için işlem yapmamışlar.
-
Memurlar.netin bildirimi aklımızı aldı be
-
Dua edelim cidden sistem falan sorunu olmasın beklediği her an aleyhimize. Geçen seferki gibi liste geri cagirilir falan.bekle bi iki üç ay daha.cidden bugün aciklanmasi için dua edelim arkadaşlar.
-
@Aslan-Reyiz hocam içerde durumlar nedir haber yok mu
-
@guzelgunler sistemler çalışıyor şu an sıkıntı yok en azından bundan olmaz açıklanmaması bilgi vereyim
-
@guzelgunler zaten bizim sistemle bir işimiz yok gss borcumuzu sordurmuyoruz hocam bunun bizimle bir alakası olmaz
-
Sistem düzeldi.Sorun yok.Heyecana dayanamadı tabi.İnş bugün bitecek bu iş
@senior Ne içindeyim zamanın, Ne de büsbütün dışında; Yekpâre, geniş bir ânın Parçalanmaz akışında
-
@Aslan-Reyiz Adamı alıntı yaptıra yaptıra şair edecekler ya yanarım yanarım ona yanarım
-
Aradım ama açmıyorlar konuşabilen varsa yazsın arkadaşlar
-
Bu mülakata kalamadık ama kısmetse bir sonrakine kalırız inşallah bu süreç bir an önce sonuçlansa da yeni ilanı kovalasak
-
@modigliani-0 ara vermeden çalıştıkları için telefona bakmıyorlar diye düşünmek istiyorum
-
@isimsizler hayaller Paris gerçekler SGK