2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar bütçe görüşmelerinden önce açıklanacak denmişti bildiğim kadarıyla bütçe görüşmeleri şu an oluyor , olumsuz mu düşünmeliyim bilmiyorum
-
@hotellingtkare kurum başkanı bütçe görüşmelerinde olsa bile bir mesajla "başkanım listeler hazır" denerek onay alınır yayımlanır.
-
Arkadaşlar SGK bütçesi bir yönetim kurulu kararıdır.
-
Kurumdan süreci takip eden arkadaş var mı? Şuan ne aşamada acaba?
-
@Aslan-Reyiz arkadaş öyle bir durum yok diyor ama ben size inanmak istiyorum.
-
@beklemeci, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Kurumda çalışıyorum, sınav şubesine 1 saat önce sordum hazırlıyoruz bugün açıklanacak dediler, belki listelerde oldugu gibi mesai sonrasına kalıp yarına sarkar en geç
Dostum tekrar sorabilir misin mesai arkadaşlarına
-
Arkadaşlar konu dışı!!.. Ailesinde abisi ablası ya da kardeşi ihraç olup takipsizlik alıp iade bekleyen olupta kendisi atanan var mı bu durumda olup ya da bizzat tanıdığa şahit olan
-
@beklemeci hocam görüyorsanız bizi tekrar sorup bilgi alabilme imkanınız var mı acaba şu an ne durumdayız?
-
@beklemeci kardeşim bir sorsan be bizim telefonlarımızı açmıyorlar
-
Sonuç beklemesemde bu başlığın böyle canlı olduğunu görmek çok güzel bende sizin heyecanınızı paylaşıyorum bi nebze. Umarım hakeden kazanır ve süreç daha fazla uzamaz. Pareto üstad da şakayla karışıkta olsa bişeyler yazdığına göre var bişeyler umarım bugün açıklanır ve tüm forumdaşlarımızın yüzü güler. Hakeden kazansın inşallah.
-
Aynı şekilde bende sonuç beklemiyorum ama sürekli takip ediyorum bu başlığı o kadar heyecanlı ki ben dahi bunu yaşıyorum . İnşallah Herkesin yüzü güler .
-
Yaklaşık 6 aydır SGK ile yatıp SGK ile kalkıyorum. Sonuç açıklandıktan sonra büyük boşluğa düşeceğim. Umarım GUY gecikmez kaybeden arkadaşlar için bir teselli olur.
-
Öğleden sonraya kaldık bir haber yok sanırım
-
84 43 ü aradım açmadılar
-
Baska numara vs yok mu arkadaşlar aranabilecek ya da sınav işlerine ulaşacak ?
Ya da Ankara'daki arkadaşlar bizzat gidip sorsa en kötü... -
Ben de aradım kurumu açan yok. Sanırım eski usül devam edecekler 15.30 gibi başkan twit atar yarım saat sonra da açıklanır gibi bir gün, yani inşallah
-
@modigliani-0 0312 207 8539-8411 olan numaralarda var hocam sanırım
-
@redcrossbjk bu numaraları da aradım simdi açmadılar
-
@keynes123456 güzel düşünelim o zaman hocam çalışıyorlar rahatsız etmeyelim zaten öğle arasına da az kaldi
-
@redcrossbjk 0312 207 8539 numara her aradığımda istisnasız açardı . Sabahtan beri arıyorum açmıyorlar.