2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Üstadlar ben şimdi sgk için gaiplik kararı çıkartmak istiyorum. SGK'nın ölümene olası gözle bakalım dimi 6 ay bitti nerdeyse şunun şurasında bir yıla ne kaldı.
-
Bence 5 yıl şartı gerekli zira 30 günde açıklayacam deyip bitirdi mülakatları başına bir şey gelmiş olamaz 5 yıl beklemeliyiz
-
Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın
-
@Shane-larkin hocam yarın diye diye 5 ay geçti:)
-
@Shane-larkin Ben cumaya da razıyım hocam ama o yarın cumadan öteye olmasın lütfen
-
Yeni bir haftaya daha girdik, sonuçların açıklandığı güzel bir hafta olması dileğiyle.
Günaydın -
Evet arkadaşlar daha önce yaşadık biliyoruz,
- Öncelikle beklememeliyiz
- Sakin kalmalıyız
- Sıkıldıkça foruma abanmamalıyız
Yoksa gerilim tırmanıyor
İyi forumlar
-
İnşallah bu hafta güzel haberler alırız.
-
Biri gelse şuraya yazsa; geçen haftaki Çalışmalar tamamlandı bugün açıklanıyor dese...
-
birinin yazma ihtimalini unutun geçen haftadan sonra hatta mümkünse kimse bi şey yazmasın şu iş artık bitsin
-
@paretowilfredo üstad gelir ortalık şenlenir
-
Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2019 yılı Eylül döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 817 bin kişi artarak 4 milyon 566 bin kişi oldu. İşsizlik oranı 2,4 puanlık artış ile %13,8 seviyesinde gerçekleşti. Aynı dönemde; tarım dışı işsizlik oranı 2,9 puanlık artış ile %16,4 olarak tahmin edildi. Genç nüfusta (15-24 yaş) işsizlik oranı 4,5 puanlık artış ile %26,1 olurken,15-64 yaş grubunda bu oran 2,4 puanlık artış ile %14,1 olarak gerçekleşti.
İşsizlik artmaya devam ediyor ve mülakatlar hala açıklanmıyor -
Yok mu bi haber
-
@paretowilfredo Üstad hiçbir gelişme yok mu
-
@paretowilfredo üstad bu hafta soruşturacağım demiştiniz var mıdır bir ses seda ?
-
@redcrossbjk Genç işsizlik oranları bu kadar yüksekken bakanlığın mülakat sürecini bu kadar uzatmasında bir mantık arıyorum ama en ufak bir tutar yan bulamıyorum.Reise mektup yazma etkinliği vardı ordan bir ses çıkmadı sanırım
-
Twitterdan yetkililere mesaj atiyorum ama malesef dönmüyor kimse
-
Twitter da yazan denetmen birisi vardı bugün açıklanabilir diyen onunla konuşan oldu mu
-
@heycorc404 Birkaç gün önce ben konuştum hocam artık birşey söylememiz yanlış olur bekleyelim dedi
-
Bende konuştum birdaha duyum paylaşmıcam çok tepki çektim dedi