2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
arkadaşlar sessizliği bozalım.ben bugün veya yarın için çok ümitliyim.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
-
-
Yaprak kımıldamıyor 2 gündür
-
@calfagri hocam bir duyum ya da bilginiz var mı acaba? Eylül bitiyor sürekli eylül diyorlar zaten haftasonu saymazsak 3 gün(bugün, yarın, pazertesi) birinde olmalı
-
Arkadaslar arayan oluraa bize de soylesin
-
Arkadaşlar ben bugün aradım hatta başka bi sorum da vardı 3 5 yere yönlendirdiler o 3 5 yere de sordum eylül denmişti diye evet bize öyle dediler diyolar. Her yer bunu söylüyosa vardır bunda bi nimet. Ha kesin mutlaka gibi ifadeler kullanmıyorlar ama hepsi de eylül de açıklanacağını söylüyorlar
-
Dün bir arkadaş cumaya kadar açıklanacak en geç pazartesi diye bir duyum paylaşmıştı. Bana 9.promosyondan tanıdık geldi bu durum. 9.promosyon da perşembe günü açıklandı. Hakkımızda hayırlısı olsun ben de bu ay bu işin biteceğini düşünüyorum. Olumlu düşünelim, yandık bittik öldük diye yorum yazmayın rica ediyorum.
-
@redcrossbjk yok hocam tamamen kendi beklentim.
-
@gly bakanlıkta yönkendirildiğiniz yerler mi söyledi hocam yoksa kurumu mu aradınız
-
@Hayati Anladığım kadarıyla bakanlığın farklı birimlerinden de aynı cevabı almış arkadaş yani Eylül sonuna kadar olan duyum devam ediyor
-
@redcrossbjk hocam eylül sonuna 4 gün kaldı temel korkum ekim ayında aynı döngüye girmemiz:(
-
@Hayati hocam bakanlık özel kalemi aradım önce eylülde açıklanacağı bilgisi olduğu sorumu genel müdürlükte cevaplandirabileceklerini söyledi sonra genel müdürlügu aradım orası da eylül dedi personel dairesine yönlendirdi o da eylül dedi başka bi adama yönlendirdi sorum için ve o da eylül dedi. Böyle bi süreç geçirdim
-
@redcrossbjk evet hocam muhtemelen öyle, ama sevindirici olan şu ki bu zamana kadar sadece sekreterten aldığımız bilgiyi şimdi farklı birimler de veriyor. Sadece sekreterlik olsa içimize kurt düşmüştü acaba oyalamak için mi falan diye. Anlaşılan eylüle yetiştirmek için bir çaba var bakanlıkta
-
@Hayati kesinlikle katılıyorum.
-
Bizi kekliyor olabilirler mi
-
@johnstuartmill ahausuaahaha dur kardesim öyle deme zaten ortalik karisik.Saka maka öyle bisey varsa hic hos olmaz
-
@johnstuartmill dur kardeşim öyle deyip millete kendine karşı kışkırtma:-D sonra vaziyet alman gerekecek
-
@RagnarNurkse hahaah herseyden suphe ediyoruz
-
@redcrossbjk aman hepimiz ayni gemideyiz
-
Gençler geçen hafta yk toplantısı var falan duyumları geliyodu ve ardından müfettişlik açıklandı bizede onay çıkmadı dendi bu hafta niye hiçbir duyum yok o şaşırtıcı