11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
SGK sürprizleri sever. Biraz sonra ki resmi gazetede hadi 500'ü geçtim 400 ilanını görsek ne güzel olur değil mi? "Sağ gösterdik sol vurduk hadi yine iyisiniz gundiler:)" diye de bir cümle eklese ilanın sonuna.
-
@lion öyle bir mucize olur mu:(
-
Önce kendi bakanlığına alım yapmayı ögren bence
-
Ne diyeyim yazıklar olsun. 200 kişi mi fazla geldi de 50ye indirdiler. Daha geçen gün 20bin öğretmen alımı yapılacak dendi. Tasarruf bir iibfyi mi vuruyor?
Üstelik kurumun hiç mi otoritesi yok da bu alım elzem diyip isteyemiyor. Yoksa kurumun ve bazılarının işine mi geliyor bu sayı? Amaç ne acaba -
50 kisi artmaz mi kurum ek onay vs isteyemez mi ya 400 alindi en son 200 olsa ya
-
@adam-simith isteyebilir demislerdi
-
“Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu personeli alımlarına ilişkin işlemlerde yeni dönem için düğmeye bastı. Selçuk, artık personel alımlarının, Elektronik Kamu İstihdamı Portalı (EKİP) projesi ile tek adres üzerinden sanal ortamda gerçekleşeceğini duyurdu.
EKİP ile kamu personeli alımlarını tek sistem üzerinden hızlıca gerçekleştireceklerini ifade eden Selçuk, "Böylece kamuya yapılacak tüm personel alım ilanlarının tek adresten ve en güvenilir şekilde yapılmasını planlıyoruz." ifadesini kullandı.”
-
Haluk Levent öğretmenlerin ek40bin atama etkinliklerine destek için elinde gitarı ile ulus'a gitmiş. Bizde kendisini alıp balgatta sgk'nın önüne mi götürsek? İki tanede bizim için tıngırdatsın.
-
@lion valla cok iyi olur:) ben gelirim usenmem:p
-
@lion cok iyi olur ... ben gelirim hehe
-
mesaj gitmedi sandigim icin iki kere yazdım...pardon:)
-
@lion ashdashd hocam SGK'yı yolundan çevirmek için baya baya o ses türkiye ekibi lazım, haluk levent falan hafif kalır
-
Artık sağlam bir sgk etkinliği yapmanın vakti gelmiştir guy da geçti yakın zamanda etkinlik yapalım
-
Yapalım hocam önlisans bile bizden dişli başkanın kandil gönderisine 9000 yorum yapmışlar
-
@pareto_wilfredo üstat bir haber alabildinizmi alimla ilgili
-
Sayı min düzeylerde gelirse, yazılı sınav olma ihtimalinden bahsediliyor. Mevzuat açık ama olur mu bilemedim.
-
Kurum başkanının son gönderisinin altı önlisans kadro isteyenlerle dolu. Neyi bekliyororuz arkadaşlar ilan geldikten sonra geçmiş olsun ! 50 kişilik ilan için 10 katını sınava çağırınca netice değişmiyo 50 yine 50. Sınavsız ve en yüksek sayıda ilan için elimizden geleni yapalım.
-
Niye seffaflik yok bilgilendirme yok anlamadim gitti...10 yil boyunca sozlu sinavla ve 300 ..400 kisi alim yapmis bi kurumun istikrarlı oldugunu düşünüp bu puan turlerine calisan insanlar oldu alternatifleri kaçıranlar oldu...sinav formatı değişecekse bu insanların bilmeye hakki yok mu...hem bu merkez uzmanlık mi ki sayı 50 ...50 nedir 50 ile kac aile mutlu olacak.sucumuz 2021 yılına denk gelmiş olmak mi bu mu sucumuz...bir de 35 yas siniri var alim yapmiyorsun tamam hos yas sinirini da esnet madem..
-
@hmm100 10 yildir alim yapan kurumun tarihinde gorulmemis bu kadar az kisiyle ilana ciktigi
-
50 kesin mi arkadaşlar ya ?