11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion ne gerekiyorsa söyleyin öncü de olalım gerçekleştirelim. Tivitırda etkinim ve etkin olan arkadaşlar da var. Haber verip uygun tag belirlememiz yeterli. Sürekli bunun duyurusunu yaparız tivitırda da. Başkalarının öncü olduğu ya da belirlediği taglarle değil. Direkt sgk ya ne istediğimizin net olduğu taglarla savaşalım ancak. Çünkü bakan ve yardımcılarının sosyal medyayla yakından ilgilendiği sürekli söylendi buralarda da.
-
@billofrights bu işlerden anlayan gönüllü biri para toplasın ben her türlü desteği vermeye hazırım
-
Arkadaşlar yine mi dernek duyumu var
-
Belli bir puana sahip olupta bu ilanı bekleyen arkadaşlar guy sınavından sonra lütfeen bir şeyler yapalım artık bu kumurumun müfettişi bile 50 kişilik alımı duydum dediyse iş ciddi demektir biz böyle eli kolu bağlı oturdukça bu ilan göz göre göre ekimizden gidecek 13 marttan sonra var gücümüzle birlik olup şu ilanı hak ettiği sayıda getirelim inşallah
-
Ben de destekte bulunurum.
@LioN siz bu başlıktaki en etkin kişisiniz. Eğer toplamak isterseniz herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur. -
HErkes 50 kişilik onayın doğru olduğunu konuşuyor. Böyle bir şanssızlık olamaz. Şimdi de 20 katı olur mu olmaz mı yazılı sınav gelecekmiş konuları gündemde. Gerçekten ağlamamak elde değil. 2 yıl ve 50 kişi......
-
50 kişi olsa yazili mi olur diyorsunuz
-
Değerli arkadaşlar Twitter etkinliklerini arttırmak elzem. Dolayısı ile haftada enaz iki veya üç etkinlik yapabilmeliyiz. Twitter kullanmasını pek bilmediğim ve etkinlik için aldığımdan bu konuda etkin bilen tag daha önce satın almış etmiş bir kardeşimiz para toplar ise bende yardımda bulunurum. Şimdi bu gruplarda bunu duyuralım @ozlemce kardeşim. 50 kişi ilana 2 sene sonra çıkılırsa gerçekten ayıp etmiş olur kurum. Umalım ki bu sayı müfettişlik olsun. Bir diğer hususta guy sınavı bu haftasonu yapılacak akabinde ordanda etkinliklere katılım olursa daha güçlü bir ses duyurmuş oluruz. Ve son olarak memurlar nete msj atmak etkinliğide güçlü birşekilde yapmalıyız.
-
Arkadaşlar 400 kişi alıp 1600 kişiyi sözlü sınava çağıran kurum 50 kişi alıp 20 katı çağırsa 1000 kişiyi yazılı sınav mi yapar? Şu sınav yazılı/sözlü vs muhabbetini bir kenara bıraksak artık!!!
-
Yazılı olur mu olmaz mı bilmiyorum ama 50 kişi gibi komik bi sayı için bir değ yazılı sınav yapılması hakaret olur bence. Bilemiyorum tabi belki de doğrudur olumsuz her şey doğru çıkıyor sonuçta. 10 katı 20 katı olur mu onu da bilmiyorum.
-
10 katı yada 20 katının sınava çağrılması umut dağitmaktan başka birşey değil . Ayrıca direk mülakat sürecini 1 yıla tamamlayan kurum sınav olsa kaç yıl bekletir siz düşünün.
-
@lion önemlı olan sayinin yükselmesi
-
Peki bu 50 kişi meselesi gerçekten güvenilir isimler tarafından mı söylendi bugün?Facebook’ta kim yazmış?Abdullah Başol mu?
-
50kişilik duyumu duyan onaylayan kişilerinin yazıları var mı elinizde Abdullah arkdşmzn yazısına ulaşamadım ben bi ben de görebilir miyim rica ediyorum
-
Yarın için bir etkinlik var mı? Organize edebilir miyiz?
-
@lion hocam bence guy geçsin güzel bir etkinlik yapalım.
-
50 kişilik duyumu güvendiğim bir arkadaşımdan öğrendim diyen abdullah başol
-
Kimsenin millet vekili vs tanidigi yok mu şu ilani dillendirelim sayiyi arttiralim bi yerlere ulaşalım artik
-
SGK başkanı tweet atmış 3 saat önce lakin taziye msj atmış. Normal bir ileti olsaydı altına yazardık ama taziye olması hasebi ile uygun olmaz. Demem o ki kardeşler böyle takipte olalım bakan başkan yardimcilar vs tweet vs atınca yorum kısmına yazalım edelim.
-
Pareto hocam twetterdan 50 kişilik ilan haberi üzerine tweet atmış. Rt yapıp begenip yorum ve alıntı yaparak etiketlerle sayı konusunda tepkimizi gösterelim. Guy sınavından sonra büyük bir etkinlik olacaktır.