11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@hellsing bu konu hakkinda konusmadik hocam ama boyle bir degisiklik olma ihtimali olsa bile soylerlerdi diye dusunuyorum. Arkadaslar bu 50 kisilik ilan yazili sinav denetmenlikle alakasi yok. Baska bi ilanla karisiyor olabilir. Tekrar tekrar soyluyorum ilanda yapilacak muhtemel degisiklik sadece sayi konusudur su an icin baska bi degisiklik yoktur.
-
Godot ve kendisine tesekkur yorumlari yapan ekibi... buram buram iyi niyet kokuyorsunuz gercekten. ilanin 2021 sonrasina kalmadigini gordugunuzde ne diyeceksiniz merak ediyorum.
-
@denetmen11 hocam bana diyosan ben bilgi verdiği için teşekkür ettim ben kpss öncesi gelmesi için elimden geleni yapıyorum çünkü 90 üzeri puanla bu ilanı bekliyorum 'ne demek istedigini tam anlayamadım
-
@lamıcimiyok İyi niyetli teşekkür edenler istisna ama şunu bilin her bilgi veren sözde duyum yazan iyi niyetli değil.
-
Bilgi vermeye uğraşanda kabahat
Yönetimden son iletilerimin kaldirilmasini rica ediyorum. @paretowilfredo @mk-ank -
@Godot
hocam mazeretleri bitip dönecek olanlar nasıl engel teşkil edebiliyor orasını tam anlayamadım?
bu olay zaten belli bir süreliğine değil mi? yani dönüşler henüz olmasa bile ne zaman kaç kişi olacağı biliniyor. buna göre şurada şu kadar kişi boşalacak 1 ay sonra gibi diyerek bir planlama neden yapılamasın?
mazeret olayında bilmediğim bir durum varsa sürece etki edebilecek bilemiyorum orasını. -
@godot Benzer şeyleri Kurum nezdinde bildiğimden dostum, siteminizi haklı buluyorum. Kaldırdım iletileri. Saygı duyuyorum. İyi forumlar dilerim herkese.
-
Dostlar aynı şeyleri aşağı yukarı ben de dile getirdim. Evleviyetle tahmin ediyorum ki benim niyetim de şüpheli durumda. Böyle böyle size haber getirmeye çalışan kimseyi bırakmayacaksınız anladığım kadarıyla. Sizlerin temennisini en yüksek sesle dile getirenlerden biriyim. Lakin bu Kurumda gönülden geçenlerle, temennıyle işler yürüseydi bunca zaman ilan bekleniyor olmazdı zaten
İyi forumlar ve bekleyişler herkese. -
@paretowilfredo Teşekkürler üstad. Hem sizin hem bekleyenlerin yükünü hafifletmeyi amaçladım ama hoş değil gerçekten. Kaynağımı, dayanağımı siz biliyorsunuz. Sizle de istişare halindeyiz zaten sürece dair. Teşekkürler üstat yeniden. Gerek yok bu toplara girmeye.
-
@paretowilfredo tsk Ler üstat temenni ile işler yurumuyor kurumda güzel acikladiniz
-
Burada gösterilen tepkiler kişilere değil kurumun bizatihi kendisinedir. İçeriden alınan bilgilerin paylaşılmasında hiçbir sorun yok. Olumlu/olumsuz her bilgi bizler için bir analiz imkanı tanır. Mesele şu ki olumsuz bir bilgi alındığında ve aktarıldığında bu bilgiye gelen tepkileri kişilerin kendilerine geliyormuş gibi yorumlayıp daha sonra kurumun birşekilde haklı olduğu veyahut arkadaş işler sizin bildiğiniz gibi değil öncekiler şukadar bekledi bukadar bekledi minvalinde başka bir ileti girilince işte o zaman tepkiler kişiye yöneliyor. Birkaç zaman önce bu süreçlerin içinde olan çırpınan bu dengesizlikleri gören sorgulayan insanların daha sonra atanıp kurumun içine girince ve 2 ay maaş alıp 3. ay geldiğinde biranda 20 yıllık memur edaları ile "Kardeşşşiiim olay sizin bildiğiniz gibi değil boş boş konuşmayın devlet işi öyle senin istediğin gibi olmaz Hacı Baba tekkesi mi bu bekleyin birtek sizler mi var ALLAH ALLAH" dediği an öncesi yaşadıklarını unutmuş oluyor işte. Yoksa devlette işler elbette temenni ile yürümez. 2011'den bu yana 10 pro'da alınan binlerce aday çeşitli vesileler ile eğitimlerde toplantılarda seminerlerde karınca kararınca biraraya geldikleri üstadlara yöneticilere öncesinde yaşadığımız sıkıntıları bir nebzede olsa dönem dönem çıtlatmış olsalardı belki o zaman temenniler değilde birilerinin dikkatini çeker bu süreçlerin daha stabil daha seri yürümesi yönünde çalışmalar yapılırdı. Öncesinde eleştirdiğimiz sistemin içine girince burda işler böyleymiş baba bende ayak uydurayım diyip 3. ayda klasik memur zihniyetine geçiş yapılınca maalesef hiçbirsey değişmiyor değişmeyecektirde. Son olarak lafım cidden burdan birilerini hedef almak mahiyetinde değildir. Burada herne olursa olsun art niyetli insanların olduklarını düşünmüyorum düşünmek istemiyorum. Ondan dolayı kimse üzerine alınmasın. Sadece şahsımı bağlayan birkaç düşüncemi paylaşmak istedim.
-
@müşrif sınav yaparlarsa demek istedim, bu şekilde olsun demedim. Mecbur kalırsak sınava gireceğiz sen bunu haksız gördüğün için sınava girmeyecek misin. Stresten okuduğunuzu anlamıyorsunuz. A grubuna hazırlanan herkes mülakat ve kurum sınavlarının bilinciyle bu sürece atılıyor, baştan kabul ediyorsun zaten. Adamlar sana bana sormadan al kardeşlerim bu da kurum sınavın derse razı olduğum şekli budur. Yoksa puanla atanmayı herkes istiyor.
-
@hellsing
itiraz edilen nokta a grubundaki sınavlar değil. bu alım için böyle bir uygulama yokken bir anda böyle söylentiler çıkması, birilerinin bu söylentileri kendi lehine kullanmaya çalışması sıkıntı olan. sürekli yazılısı olan sınavlara kim birşey diyor ki. mecbur kalsak da tabiki gireriz. bu itirazı dile getirmeye engel de olamaz.
@LioN
göreve başlayan arkadaşların hangi kurumda olursa olsun iibfde yaşanan süreçlere tepkisiz kalmaması çok önemli hocam. bu konuda sonuna kadar katılıyorum. farklı sebeplerle sessiz kalmayı tercih ediyor olabilirler.
en önemli konulardan birisi bu. işleyişe dahil olduktan sonra aksaklıkların düzelmesi için sorumluluk almaktan kaçınmak.. -
@hellsing Bence yazdığını siz yazdığınızı birdaha okuyun daha adaletli olur diyorsunuz. Kurumun bunu yapması ayrı sizin bunu adaletli bulmanız ayrı. Evet biz bu sınavlara giriyoruz ama direk mülakatla alan bir kurumda sayı az gelirse sınav olsun daha adaletli olur demiyoruz.
-
Hocam ne bilgisi vermis. Ardarda siralamis tüm olumsuzluklari. Müfettis alimini bile getirmis denetmenligin önune koymus bu da geciktirebilir seklinde. Tecrubeliyiz artik anliyoruz kimin neyi ne sekilde nicin yazdigini. Orda tesekkur edeceginiz iyiniyetli bir icerik yok.
-
@lion Kesinlikle derdimiz olumlu olumsuz bilgi paylaşımı değil ortaya konulan engellerin haklılık payı varmış gibi ısrarla geçerli olduğunu savunmak .Evet kurum hantal evet ilan belirsiz aylarca bu sayfada yaprak kimildamadı kimsede gelip yazmadı şimdi ilanın gelme zamanı yaklaştıkça insanların sabrı sonuna gelmişken de hala belirsiz olan duruma bahaneler sunmaya gerek yok. 10. Proda ilandan 3 hafta önce ülkenin ekonomik durumu enflasyon hatta terör bile engel olarak sunulmuş. Net olan birşey varsa oda şu silkelenip kendimize gelelim ve yapmamız gereken etkinlikleri yapalım yoksa kurumun canı ne zaman isterse geri kalan hepsi bahane...
-
@müşrif aynen oyle. 10. Promosyon ilanindan kisa bir sure önce "net bir durum yok sonbahara da kalabilir vs vs vs" yorumlari var paretonun da. Yani pareto bile yanilabiliyor gordugunuz gibi tescilli bir durum bu.
-
Birbirimizi kıran şeyler, sözler bizi bu yolda ilerlemekten alıkoyar. Bizler bir şeyler yapmalıyız. Sesimizin çıkması lazım. Bu süreçte kötü niyetli insan çok. Aynı görüşlere sahip ve yanımızda mücadele edip kötü niyetli olan da var. Referansı hazır ilan gelsin diye çatlayan da var. Duyumlar, söylentiler bir avuç insandan geliyor ve ben onlara itimat ediyorum. Diğerleri KPSS sonrası gelmesini isteyenler, kurum içinde yükselmek için çöreklenenler... Onlar burada gelip tüm olumsuzlukları sıralayıp gider. Biz bunlara kulak asmamalıyız.
Etkin mücadele şart arkadaşlar. Forumun her başlığını kaçırmadan takip ediyorum. Bir hareket olduğunda hemen elimden geleni yapıyorum. Bakana, başkana kim olursa olsun mesaj atıyorum, paylaşımlarına yorum yapıyorum. Başka dost kanallarımdan bilgi almaya çalışıyorum. “Faydasız kardeşim mesajı kim görsün” diyenler olabilir. Kaybedecek neyimiz var ki?
-
Dünya hayatı böyle işte. Dünyevi işlere daldık. Miraç Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. Yüce ALLAH bu kutlu gecenin hatrına günahlarımıza mağfiret etsin. Vefat etmişlerimize rahmet eylesin. Dualarımızı kabul eylesin.
-
@locke Aynen öyle çok zor birşey değil msj atmak etkinlik yapmak. Bahaneleri engelleri konuşmak yerine etkin bir mücadele içinde olmalıyız. Kuruma durumumuzu yılmadan yorulmadan duyurmalıyız. SGK başkanına mail etkinliği yapabiliriz. Herkes fikrini yazsın başlayalım.