11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
- Promosyon alımı mülakat aşamasına geldiğine göre bence eski başlığı kapayıp burada yeni dönemi konuşmak daha mantıklı. Bu başlıkta seviyenin daha yüksek olmasını seviyesiz söylemlerin ve hakaretlerin daha az olmasını umuyoruz.
-
Güzel düşünmüşsünüz dostum ben de SGK Denetmen Yardımcılığı'na dair dökümanları şöyle bırakayım;
SGK Denetmen Yardımcılığı MESLEK TANITIMI;
- Promosyon alımı Taban Puanları;
SGK Denetmen Yrd. - Gelir Uzman Yrd. - İl Göç Uzman Yrd. Meslek Karşılaştırması;
SGK Denetmen Yardımcılığı 2019 Maaşı
https://www.tercihiniyap.net/maas/sgk-sosyal-guvenlik-denetmen-yardimcisi-maasi-2019-h6499.html
SGK Denetmen Yardımcılığı Sınavı Çalışma Yönergesi;
-
B planı olarak hep ceko bakmıştım maalesef başaramadım insallah bu sene başarırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Hadi hayırlı olsun. Umarım bu başlıkta iki yıl beklemez.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın benim sorum 14 temmuz 2020de tecilim bitecek seneye kpssye girsem sorun olur mu
-
Bu başlığa sıra gelmesi tahminen 2 yılı bulur hocam fazlaca erken bir hareket
-
Yerimizi alalım.... o ilan gelene kadar kim öle kim kala
-
Merhaba arkadaşlar...
2019 kpss herkese hayırlar getirsin inşallah.
P42 86 sıralama 331(p40 85.87 sıralama 207). Bu puan ile sıralamaya girebilir miyim ne dersiniz?
Bu arada p23/47 puanında 86alan varsa sıralamasini söyleyebilir mi? -
En çok istediğim kurum olarak bende puanı yazayım p40 94 sıralama 9 p42 93 sıralama 18 . Umarım süreç kısa zamanda tamamlanır bu başlık canlanır.
-
Erken açılmış başlık hocam buraya harcanacak emek ve çabalar guy başlığı için kullanılabilir
-
@Adam-Keeynes Hocam evet şuan tamamlanmamış bir süreç var henüz ancak sonuçta açilcak bir başlıktı. Birde 2016 senesinde 5 ay arayla ilan geldiği görülüyor. Herşey olabilir inşallah güzel şeyler olur bu yıl
-
Selam herkese,
- promosyon ilanının ne zaman geleceği ile ilgili bir duyumu/tahmini olan var mı? Kpss 2020 sonrası yakın bir tarihte gelir mi?
-
11.promosyon adına elimizden geleni yapma vakti arkadaslar etkinlikleri sıklastiralim katılımı yuksek tutmaya bakalim bu ilanın vakti geldi geçiyor bile.. 10.dönem yedeklerin kurumları muvafakatlerini göndermiş işe başlamak üzereler süreçleri tamamdır diyebiliriz geride kalan 1200 kisi ve peşi sıra 2019 da puan alan arkadaslar etkinliklerde sizleri görmek isteriz eminim bircogunuz bu kadar az alımların olduğu bir dönemde yerleşemediniz
-
@olursaolur Hocam 2020 sınavına bir ay kaldı, neden ilanı sınavdan önce açmak istesinlerki? Açıkçası ben ekim gibi ilan açacaklarını düşünüyorum.
-
@underwood kpss ye gore açalım diye bir kriterleri yok ki A grubu alımlar ihtiyaç halinde alıma çıkar her kurum kpss diye ötelerse çok kpss ler geçer.. alımların bu denli az olduğu dönemde kpss sonrasi hayali kuranlar emin olun puanı hic olmayanlar ..
-
@olursaolur Hocam 2019 p48'im 90.7, kpss sonrası hayali de kurmuyorum Sadece düşüncemi dile getirdim zira sizin de belirttiğiniz gibi alımların az olduğu bir dönemde kpss sonrasına ilan açıp bir nebze de olsa 2021'de ilan gelmedi baskılarını absorbe etmeye çalışacaklarını düşüyorum. Tekrar belirtmek isterim ki bu bir temenni değil sadece öngörü
-
@underwood 10.dönem ilanı da kpss den yaklaşık 1bucuk ay kadar once gelmişti buna bakarak da bir öngörüde bulunabiliriz..biz de bir an evvel gelmesinden yanayız kurumun mülakatları açıklama geçmişini biliyoruz nitekim.şu hep ilan gelmesin puanim olana kadar diyen bir kesim var onların tepkisi gibi algıladım kusura bakılmasın lütfen
-
Sgk hiçbir zaman kpss yi baz almamıştır. Geçmiş ilanlara bakarsanız sınava 1 hafta kala ilan verildiğini görürsünüz. İlandan sonra mülakat aşamasında ciddi bir bekleme suresi var bu yüzden ilanın bir an evvel gelmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Geleceğine inanıyorum.
-
Özetle SGK nın sağı solu belli olmaz...
O yüzden kimse ne yorum yapabiliyor ne tahmin!
Tek bilinen kimsenin bişey bilmediği
Duyum bile yok ortada.
-
arkadaşlar 10. promosyon geleceği zaman murat urat diye biri facebook grubunda paylaşım yapmıştı ve o hafta ilan gelmişti şuan ondan ses yok ama eğer bir şey yazarsa ben ilanın geleceğine emin olurum.