11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@mirakar bizden bir şey alındı diye hiç bir ifadeye yer vermedim. Aynı durumu dile getirdiğimiz zamanlarda niye ses yoktu, demek istediğim buydu. Burda kimseyi hedef almıyorum. Bundan sonrası için herkes birbirini daha iyi anlamış oldu, umarım daha dayanışmacı olunur. Güzel haberler alıp güzel şeyler konuşmak temennisiyle bitireyim.
-
Anlamadıgım nokta ilan gelecek diyen arkadaşlar neden gelmedi ilan. Zaten 2 tane çeko puan türü vardı neden 3.çeko puan türünü eklesinler. Muhasebe puan türünü çıkartıp sınava neden muhasebe koysunlar. Ayrıca bu sınav yetki sınavı gibi olacaksa kuruma girdikten sonra yetki sınavı yapılmayacak mı. En son 10 promosyon da olanlar zaten bu yetki sınava giriyorlar
-
@ötükenli
Eger bu haftada ilan gelmezse inşallah bu şekilde gelmez, duyumlarda boş çıkar. Eski sistem ve puan türleriyle yazılı olmadan gelsin. -
Puanim 89.32 ama inanın basvurmayacagim bile. Bizi bitirdiler artık. P47 saçmalığı yüzünden geçen alımda bir çok insan önümüze geçti ve listeye girmemizi engelledi. Hakkımı helal etmiyorum zırt pırt oynayan insanlara. O zaman o puanı eklemeselerdi şuan bu sıkıntıları cekmiyordum ve birçok benim gibi arkadaşlar da aynı şekilde. Konusu çalışma olan kurum ceko ya kiymeti kaç yıl sonra veriyor ama onda da ilan skandal maalesef. Sıralama gelir gelmez bilmem ama ben hakkımdan vazgeçiyorum. Dileyenin olur inşallah.
-
@siyasals
Başvurun hocam. Sınava girmesem bile başvurucagım. Giderse yükse puanlı arkadaşlar gitsin. 10 kat saçmalıgını kimse çekemez. Kural önceden neyse o. -
Hiçkimse 10 katı saçmalığını ve yazılı sınavı kabul etmiyorken telefondaki yetkili kişi sizden gelen talepler doğrultusunda yazılı yaptık diyor. Kim talep etmiş biz 2 yıldır 400 SGK DENETMEN YRD İLANI diyoruz duyuyor musunuz ? İstemediğimiz şeyleri ise önümüze artık yapacak birşey yok diye sunuyorsunuz. Kurumun bir istikrarı olur herkes sınava eski şartlara göre girdi son anda yapılan değişiklik ki 2 yıl bekletilmiş ilana böyle bir dönemde yazılı sınav getirmek insanları mağdur etmekten başka birşey değil . Biz zaten ÖSYM nin yaptığı sınavda ispat ettik alana hakim olduğumuzu ama amaç bu değil amaç insanları yıldırmak !
-
@ötükenli Ne demek sınava girmesem bile başvuracağım ya ?
-
nısnazak oo yüksekseeskesküy puanıınaup Kiminnimi@gmzankr066
Aynen öyle 50 kişilik ilan önceki şartlarda gelseydi 200 kişi mülakata kalacaktı. Şimdi 500 kişi sınava girecek. K -
@ötükenli, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@siyasals
Başvurun hocam. Sınava girmesem bile başvurucagım. Giderse yükse puanlı arkadaşlar gitsin. 10 kat saçmalıgını kimse çekemez. Kural önceden neyse o. -
Bu dengeyi kurmak size mi kaldı ? Sizin gibiler yüzünden her sınavda sınıfların yarısı boş. Sistem zaten yeteri kadar kurban ediyo bizi bir de sizinle uğraşıyoruz ya. Geniş geniş yazıyor bi de. Ben bir kişinin hakkına tecavüz ediyorum diye düşünmek çok mu zor ya? Senin başvurup girmediğin o sınav belki birinin son şansı bekli yaş haddine takılan birinin önüne geçeceksin belki ailesinin bir daha sınava girmesine izin vermediği biri ?Kendinize gelin biraz. Biraz bedduadan ah almaktansa korkun. Ayrıca yazılı sınav olursa herkes eşit o sınavda. Ki
-
Yapılan öyle büyük yanlış ki bizim yaptıklarımız görünmüyor. Pandemi var diye 2 yıldır alım yapmayan kurum şimdi yazılı sınav yapiyor. Böyle bir dönemde başka kurumlar yazılı sınavı kaldırıp direk mülakatla alım yaparken SGK DENETMEN YRD 10 dönemdir sözlü sınav yapan kurum pandemi döneminde yazılı yapıyor. Her alimda puan türünü değiştiriyor. Bizler kurumların şartlarına göre puan alıyoruz. Son anda şartlar değişiyo kimse bunu normalleştirmesin bu ciddi bir durum bu değişiklik ancak açiklama yapılır insanlar ona göre puan alır ve öyle kabul edilir. 11 promosyonu etkilemesi kabul edilemez !
-
Yazılı sınava karşı çıkanların hepsinin başka beklentileri var siz anladınız onu...
Eğer iyiysen yazılı da girersin sıralamaya bu kadar basit. -
@paretowilfredo son anda bir degisiklik bir mucize olur mu:/
-
@müşrif yalan hocam kim niye talep etsin yazılı sınavı.Kendilerine eleştiri gelmesin diye başkalarını sebep gösteriyorlar.
-
@daronacemoglu Boş yapan biri daha dostum eğer duy olursa bende başvurmayacağım puanım da var yazılı sınav istemiyordum. Ama olsa da farketmez girer alırım boş yapıp durma.
-
@DaronAcemoglu Eğer 6. yilindaysan ve mevzuatını bilmediğin bakanlik kalmadıysa ÖSYM nin yaptığı sınavda da derece yapıp rüştünü ispat ettiysen sende karşı çıkarsın. 10 kişinin alınacağı sınav için 200 kişiyi Ankara'ya döktü Gsb 380 TL para aldi yol masrafını ve konaklama masrafını da dahil edersen minimum 1500 TL harcadı işsiz güçsüz insanlar. Bunun gibi kaç kurum var ? 90 üstü puan almış adam sırf masraf etmemek için sınav elemek zorunda kalıyo herkes aynı şartlarda değil. Bunu yapan her kuruma karşıyım. O zaman Sayıştay gibi yapicaksin. Kendi sınavını yapicaksan ÖSYM şartı istemiceksin. Çsgb nin yada içişlerinin yada ticaretin puan türünden 90+ almış adam zaten mavzuata hakimdir neyini deniyosun ? O ima ettiğin şey olmasın merkezi olsun 4 katı da değil direk ilk 50 alınsın diyecek puanım var peki senin bunu diyecek yüreğin var mı ?
-
Yazılanları okuyunca Demirkubuz'un şu sözü geldi aklıma bu ülkeye dair hiçbir şeyin benim dilediğim gibi olmayacağını biliyor artık bundan acı duymuyorum. Tek fark ben acı da duyuyorum. Nasıl insanlarla birlikte yaşıyoruz ? Sırf daha fazla kişi sınava giriyor diye başvurup gitmemekten bahseden, umarım çok iyi yerlere gelirsiniz ne küçükmüş bunların peşine düşmek dersiniz. Giremeyecek arkadaşlar üzüntüye kapılmayın. Bu dünyanın her hali geçicidir.
-
@daronacemoglu mesele sadece sınav değil ki keşke mülakatta olmasa . Bir ton sınava giriyoruz üstüne 10 senedir devam eden düzen bozuluyor kurum kendi sınav yapacak . Ankara'ya gidip geleceğiz bir o kadar masraf gerek mi var Allah aşkına . Herkes biliyordu SGK denetmenliğinin direk mülakatla aldığını yıllardır süreç böyle idi şimdi ne oldu da sınava geçiliyor . Şunu da anlıyorum puanı düşük olanlar sınav istiyor yüksek olanlar direk mülakat bu gayet anlaşılır bir durum hep böyle olur . Burada suç puanı yüksek veya beklentisi olanların değil ki 50 sayısında .
-
@müşrif evet var yüreğim puanım da var
-
@ykps boş yapan sensin benim de beklediğim mülakat sonuçları var ama yazılı sınav her türlü daha adaletlidir mülakattan puanım da var ister 4 kat çağırsın ister 10 farketmez