11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@tugceozdmr ocakta ilan mı mülakat mı
-
Nedense bana şöyle geliyor.
Burda birisi 400 kisilik ilan gelecek diyor. Dogru veya yalan ( insallah doğrudur ve sayı daha fazladir)
Sonra burdan goren birisi etkileşim almak icin Twitter'da 400 kisilik ilan gelecekmis diyor.
Sonra bunu goren birisi sgk dan arkadasina soruyor. İlk basta duymadim diyor. Bak Twitter'da boyle yazmislar diye ekleyince galiba dogru diyr düşünüyor. Sonra baska birisi daha soruyor ve ona evet oyle bir soylenti vsr diyor. Sonra o kişi gelip burda " boyle " bir duyum aldim diyor.
-
@kartalyürekli 85 e gelir diye düşünüyorum ama artık korkar oldum hocam fikrin nedir ?
-
@kartalyürekli, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@tugceozdmr ocakta ilan mı mülakat mı
İlan sanırım hocam
-
@malatyalı-sis nurkse kısır döngü
-
@jeffbezos tam sınır puanı hocam .net bişey söyleyecek bi puan değil o yüzden vebale girmek istemem
-
@malatyalı-sis, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Burda birisi 400 kisilik ilan gelecek diyor. Dogru veya yalan ( insallah doğrudur ve sayı daha fazladir)
Sonra burdan goren birisi etkileşim almak icin Twitter'da 400 kisilik ilan gelecekmis diyor.
Sonra bunu goren birisi sgk dan arkadasina soruyor. İlk basta duymadim diyor. Bak Twitter'da boyle yazmislar diye ekleyince galiba dogru diyr düşünüyor. Sonra baska birisi daha soruyor ve ona evet oyle bir soylenti vsr diyor. Sonra o kişi gelip burda " boyle " bir duyum aldim diyor.
Şimdi burda arama geçmişimizi mi gösterelim o arkadaşımla benim toplamda 4-5 ileti yazdığımı dolayısıyla kasdetmeye çalıştığınız boşa atıp tutma işleriyle alakam olmadığını mı anlatalım bilemedim amaa benim guy şehir tercihim için aradı yaklaşık 20 dakika falan konuştuk aa bu arada duyum aldın mı dedim gelecekmiş bugün duydum dedi 500 mü dedim 400 diye duydum ocak gibi dedi sgk sohbeti bitti 🤭 burda bildirimi görünce de yazdım.komplo teorisi gibi bi silsile yazmışınız da açıklama ihtiyacı duydum kendi adıma
-
@kartalyürekli eyvallah hocam haklısın vallahi bu puan çok lanetli, ne diyim Allah sonumuzu hayır etsin
-
Çok da ne demek istediğinizi anlamamakla beraber anladığım şekilde yorumladım hocam
-
@tugceozdmr bem size yönelik bir ithamda bulunmadim yanlis anlamayin. Buraya duyumunuzu yazdiginiz icin tesekkurler. Sadece biraz umitsizim ondan boyle dusunuyorum.
-
@tugceozdmr bem size yönelik bir ithamda bulunmadim yanlis anlamayin. Buraya duyumunuzu yazdiginiz icin tesekkurler. Sadece biraz umitsizim ondan boyle dusunuyorum.
Rica ederim tamam o zaman sıkıntı yok inşallah gelir de mutlu oluruz hepmiz 🤲
-
@urfaspor63 kurumda ihtiyac var mi bilmiyorum ama müdürlüğümüzde olduğu kesin cok yoruluyoruz:)
-
@aroma bu arada bu sayfaya yazmış olmam sebebiyle sgk düşünülebilir ama sgk da değilim! Kosgeb'i kastediyorum
-
dostlar ilan ocakta gelirse mülakata giriş, açıklanması ortalama ne kadar sürüyor acaba? haziranı bulur mu, önceki ilanlardan tecrübesi olan dostlar yardımcı olabilir mi?
-
@kamuadayı halkbank müfettişliği kazandın daha ne gezen burda
-
@adanali01
uzmanlık hocam benim. kafam karışık. alandan 90 küsur puanlarım var satış baskısı vb derken banka kafamı karıştıyor. gitmeyebilirim. söylemiyorlarki eğitimden önce nerde çalışacağımızı. şubeye atarlarsa işimiz yaş. -
Ne güzel uzun zamandır 500-600 muhabbeti vardı ya nerden çıktı 400.... Bunun belki de 100’ü istatistik.Hayır geçen yıl da alım yapmadınız 400 nedir yaaa bütün moralim bozuldu.
-
Bu gece gelecek ilan öyle hissediyorum
-
-
85 gibi sınır bir puandaym en az 500 kişilik ilan gelmesi çok iyi olur fakat sgk hep 400 kişilik ilana çıkıyor inş bu sefer yanıltırlar bizi.