11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@edaus 500 bin öğretmen adayı var 100 bini online olup 10 ar tane tweet atsa zaten milyon ediyor. Bizim bu sene p48 puanı olan 34 bin aday var. 5 te 1 i online desek bizede 7 bin kisi eder. Biraz zor yani bizden kaynaklı değil sayıyla alakalı.
-
10.promosyondaki grup daha etkindi sanki 11.promisyonu bekleyenler daha mı az anlamıyorum halbuki 11 promosyon 1.5 yıldır ilan bekliyor
-
@lamıcimiyok Herkesin beklentisi 2021 olduğu içindir.
-
@lamıcimiyok hocam 10. Promosyon aliminda süreci sebepsiz yere aylarca uzattıkları için herkesin umudunu kırdı kurum. Kimse gelir gözüyle bakmıyor. Gelse de zaten uzun sürecek diye düşünülüyor.
-
@scofieldmustafa zaten o kadar twit beklemediğimi belirttim. Biraz düzenli twit atılsa zaten giriliyor gündeme. Ben 3000 guy icin gündemde olduğumuz zamanları da çok iyi hatırlıyorum. O kadar istekle 1000 kişilik ilan görebildik.
-
@gmzankr066 aynen arkadaşım benim de aklıma o geliyor
-
Hepimizde inanılmaz bir bıkkınlık,yorgunluk ve tükenmişlik var . Kpss süreçlerimiz 3-4 seneyi buldu ve elle tutulur bir kazanç yok . Tüm bunlar birleşince işte kimsenin etkinlikle uğraşası gelmiyor maalesef. O kadar emek veriyoruz çabalıyoruz kurumların düzenli alım yapıp bizleri rahatlatması gerekirken birde bunların peşinden koşuyoruz işte bizleri bunlar tüketiyor.
-
Arkadaşlar merhaba sgk denetmenini biraz araştırdım ve bilmediğim iki konu karşıma çıktı.iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku
Bunlar hakkında bilgisi olan varsa bana ne önerebilir. Kaynak olarak -
️️ SGK denetmenlik etkinliği️️
️14.12.2020 Pazartesi(bugün)
️Saat 19.00 -
Arkadaşlar ben de geçen sene bu sonucu bekleyip elenen birisiyim, ilanın gelmesi bir dert, sonuçların açıklanması apayrı bir dert ( 6 ay), sonuç açıklandıktan sonra işe yedeklerin çağrılması bir dert işe başlama bir dert...
İçişleri bakanlığı gibi süratli kurumların da bulunduğu şu durumda gerçekten SGK her türlü stres, o süreci baştan yaşayacağıma guy olur çekilirim diyen bir dünya arkadaş var ( gelse başvuru yaparlar orası ayrı ama kafaları rahat olarak)
Kısacası bura gelirse gelmiş olur çok fazla bel bağlamayın. -
@modigliani-0
Sürecin zor olmasının ve SGK nun ağır işlediğinin farkındayız bir çoğumuz ama etkinlik yapmaktan başka çare yok. Geçenlerde yapılan kurumiçine hayır katılımı oldukça güzeldi etkide yarattık kurum agır işliyor olsa da etkinliklerin illaki sürece bir katkısı vardır. -
@modigliani-0, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar ben de geçen sene bu sonucu bekleyip elenen birisiyim, ilanın gelmesi bir dert, sonuçların açıklanması apayrı bir dert ( 6 ay), sonuç açıklandıktan sonra işe yedeklerin çağrılması bir dert işe başlama bir dert...
İçişleri bakanlığı gibi süratli kurumların da bulunduğu şu durumda gerçekten SGK her türlü stres, o süreci baştan yaşayacağıma guy olur çekilirim diyen bir dünya arkadaş var ( gelse başvuru yaparlar orası ayrı ama kafaları rahat olarak)
Kısacası bura gelirse gelmiş olur çok fazla bel bağlamayın.Sözde mülakat sonuçları 30 günde açıklanacak denmişti birde umarım bu yıl şaşırtirlar bizi
-
@modigliani-0 Bel bağlamaktan başka şansımız yok ki Hocam
-
@çiçek, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar merhaba sgk denetmenini biraz araştırdım ve bilmediğim iki konu karşıma çıktı.iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku
Bunlar hakkında bilgisi olan varsa bana ne önerebilir. Kaynak olarakInceleyebilirsiniz hocam.
-
@lamıcimiyok ilan gelsede mülakat sonuçlarına kalsak keşke
-
@lamıcimiyok dersinki oh bunda bari test aşaması yok direk belli olacak yolumuza bakicaz. Ama çoğu test veya klasik sinav yapan kurumlardan bile uzun tutmuş süreci.
-
Zaten her türlü bekliyoruz keşke ilan gelse belirsizlik kalksa ama beklesek
-
Aylardır söylenen şu 500–600 kişilik ilan bi gelse şurası bayram yerine döner ya.
-
@gmzankr066 ah ah ağzından bal damlıyor
-
hmuy un dahi mülakatları ertelendiğine göre bu ilanın gelmesi en erken martı bulur . sürecin sonlanmasını düşünemiyorum bile . merhaba 2021 kpss