• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Re: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı • ÖNEMLİ: ALLAH rızası için okuyun ve hepbirlikte bişeyler yapalım arkadaşlar, resmi gazetede siyaset bilimi,kamu yönetimi dendiği için biz şuan bu stresi yaşıyoruz yani bir virgül hatası(ki öyle olduğunu umuyorum) siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü zaten bu ikisinin harmanı adı üstünde.Hayatında hukuk görmemiş mahalli idareler görmemiş psikoloji vb. okuyan kişiler eşdeğerlik belgesi almıycakta biz alıcaz öylemi bunda ya bi art niyet var yada çok bariz bi hata yapılmış kaldıki geçen sene kaymakamlık sınavını kazanıp aday olanların çoğu sbky mezunu ben burda iibf okuyan çekocu kardeşlerimide haklarını aramaları için davet ediyorum bu iş eğer BİRLİK OLUR TOPLU Bİ ŞEKİLDE sesimizi duyurursak düzeltilir(tıpkı geçen seneki 5 yıl memur olma şartı gibi) ayrıca bu sayfadaki @amirim @can-mavi @brunomars gibi bizim için elinden geleni yapan tüm kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim ve @Tardukağan a burda önemli olan seslerimizi birleştirip bakanlığın bilgisinin olmasını sağlamak içişleri bakanlığına ve cumhurbaşkanlığına ve hatta medyaya bunu duyuralım EĞER BİRLİK OLURSAK bu hata kısa sürede düzeltiliceğinden eminim.