Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019
-
Mülakat tarihleri için bugun ik yı aradım yine timden haber beklediklerini sürecin uzayabileceğini söylediler.
-
Mülakat Gaziantep’te mi yoksa İstanbul’da mı olur?
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
https:// twitter. com / memurlarnet /status/1197832426019532800
-
Antepte olacak diye biliyorum.
@limonlusoda, içinde söyledi: Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019
Mülakat Gaziantep’te mi yoksa İstanbul’da mı olur?
-
Kurumu arayan var mı?
-
@oaydin91 sitede iletişim kısmında insan kaynaklarının numarası var arayabilirsiniz isterseniz
-
Istanbuldan bir kisi gelecekmis mulakat icin onu bekliyorlarmis. O ne zaman musait olursa o zaman mulakat olacakmis.
-
@anonim mülakat tarihleri açıklandı
-
@anonym üstat sen daha önce mülakat görmüştün ,bir sorum olacak. Sözlüden her jüriden en az 50 ortalama ise 70 alan sözlüde başarılı olacak diye geçiyor peki sözlüde başarılı olunca herşey bitiyor mu yoksa sözlü puanı +Kpss+ YDS hesabı mı yapılıyor sözlü sonrası süreç nasıl işliyor?
-
@anonim sadece sözlü puanına bakılıyor diğerleri bu aşamada puanı etkilemiyor, tabi birliğe göre ikinci bir mülakat da yapılabiliyor.
-
Arkadaşlar mülakat için nelere çalışmalıyız?
-
mülakat sonuçları en geç pazartesi web sitesinde açıklanırmış.
-
İngilizce soru sorulan oldu mu arkadaşlar mülakatta ?
-
Hiç sorulmamış. Çok enteresan bir durum.
-
Ne kadar sürdü mülakatınız bir de kimseye mi ingilizce soru sorulmadı?
-
Neye göre alım yapılcak hiç anlamadım belirleyici bi soru sorulmadı herkes sohbet muhabbet dıyo cok garip gerçekten
-
Hocam Antep ve civarinda dogmus buyumus ve yabanci dili iyi olanlara oncelik verecekleri duyumunu almistim orda da teyit ettim. Fakat mulakatta ingilizce sormadiklari icin dilde kistas ne olacak bilmiyorum muhtemelen YDS puanlarina bakacaklar. Antepli olan yoksa cevre illerden gelenler 1-0 onde ama bu kesin
-
@anonim madem öyle 68 kişi çağırmasalardı keşke ya da öncelik olarak bunları En baştan şart koşsalardı da hepimiz bilip ona göre gelseydik, bunca insan yol geldik masraf ettik, umarım adil bi seçim olur
-
Oyle dusunmeyin. Calisanlar arasinda Ankara ve civarindan da cok kisi varmis. 17 kisinin hepsi ordan olacak diye birsey yok .Kaldiki 17 tane Antep ve civari bulmakta zor. Bahtinizda varsa olur bu sadece bir oncelik durumu.
-
@anonim öyle tabi hocam haklısınız hayırlısı olsun herkesin hakkında