Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019
-
hayırlı olsun açıklandı
-
Hayırlı olsun herkese arkadaşlar , şehirdısından gelecek olan var mı bilgi paylasımı yapsak antepte olan arkadaslar evimizi tasıyana kadar kuruma yakın nerelerde kalabiliriz, öğretmen evi vs var mıdır bize yardımcı olabilirler mi ?
-
Hayırlı olsun herkese
-
Arkadaşlar ilk etapta öğretmenevi tarzı bir yerde kalmanız sizin için iyi olur çünkü kurum yakınlarındaki evler inanılmaz pahalı, zaten gidince hepiniz bunu farkedersiniz. Kurumun servis imkanı var. Bunu değerlendirip servis güzergahında bir ev tutmanız sizin için çok daha iyi olur. Ilde mülteci sayısı epey fazla olduğu için, emlak piyasası normalin çok üstünde. Aynı sebepten ev bulmak da zorlaşıyor.
-
@rmazandavulcusu çok teşekkürler hocam servis imkanı çok iyiymiş gerçekten, öğretmenevi baya yakın sakınırım kuruma arabayla 10 dakika gosteriyor harita, büyük ihtimal servis guzergahındadır zaten öğretmenevi.
-
@cans servis güzergahında olup olmadığını bilemiyorum hocam. Bir süre bu tarz yerlerde kalırsınız, sonrasında servis güzergahında bir ev bulursunuz. Hem şehri de bir nebze tanımış olursunuz.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Maaş açısından sizi tatmin edecek düzeyde bir maaş alırsınız.
-
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bizi de çalışma şartlarından, ilerleme açısından bilgilendirirseniz harika olur.
-
Alınan kız ve erkek sayısının birbirine yakın olması çok hoş olmuş
-
Tamamdır hocam teşekkürler @rmazandavulcusu
-
Bugün aranan veya arayan var mı işe başlama işlemleri hakkında?
-
@anonim öğleden sonra aramayı düşünüyorum.
-
@anonym tamamdır hocam bizi de bilgilendirirseniz seviniriz
-
@anonim aradım, insan kaynakları bilgilendirme ve işe girişte gerekli belgeler için yazı düzenlemiş. Herbirimize bugün kargolanacakmış. Elimize ulaştıktan sonra ise 15 günlük yasal süreç başlayacakmış ama ise başlamamız en geç 20 gün sürermiş. Bilgilendirme için e-posta da göndereceklermiş. Hangi şubede çalışacağımıza da Genel Sekreterlik karar verecekmiş.
-
@cans hocam siz öğretmenevinde mi kalacaksınız ilk başta? Ben de kalacak yer bakıyorum ve kararsız kaldım.
-
Var mı asil listede olupta gitmeyecek olan?
-
@mühendshanım evet hocam en düzgün yer öğretmenevi hem de yakın baya kuruma , siz nereden gideceksiniz Antepe ne zaman gitmeyi düşünüyorsun uz ?
Bir de mail geldi bugun tebligatın bir örneği, sağlık raporu için tam teşekküllü devlet hastanesi yazıyor özelden alamıyor muyuz? -
@cans ankaradan gideceğim. Ben yakın yerden 1+1 apart tutmayı düşünüyorum. Fiyatlar pek değişmiyor sanki. 15 günü sonuna kadar kullanacağım büyük ihtimal. Devlet olarak belirtilmişse devlet hastanesinden almak gerekir heralde.
-
Ben hakkımdan feragat ettim arkadaşlar. Yedekteki ilk arkadaşa hayırlı olsun. Aldığım bilgiye göre bir arkadaş daha feragat etmiş, yedekten kazanan 2. arkadaş da çağırılacak bu durumda.
-
Hocam özel değilse neden feragat ettiniz acaba? İnşallah başka yere atamanız olmuştur ya da başka olumlu birşeydir