2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
@genclerbirlikli kesinlikle +85 var hocam hatta gk gh netinin bunda payı buyuk olacak.
-
@Adam-Keeynes Dpb de kapandi be kardesim halimiz cok kötü sonra gencler neden intihar ediyo
-
@RagnarNurkse sen VMY değil miydin hocam yanlış mı hatırlıyorum
-
@Adam-Keeynes Hemde baya yanlis hocam agzin bal yesin ama evde issiz bi sekilde bekliyoruz
-
@RagnarNurkse pardon hocam karıştırdım, inşallah daha iyileri olur buralarda konuşuruz hayırlı geceler dilerim
-
Muhasebe 30.soruya itiraz edecek kimse yok mu.
-
@hussle Alican dovletov edecekmiş tweaterda paylaşmış hocam
-
@ryan hocam evet haklısınız. Sınav esnasında da farketmiştim. 7.2 ile çıkmayınca 0.72 ile yaptım. Soru hatalı İptali gerekir. Peki zaman kaybımız nasıl olacak. Ben bu ve önceki soruda en az 7-8 dk uğraştım. İşi soru hazırlamak olan bu kurum bizi zamanla yarıştırırken, ıslık çalarak soru hazırlıyor.
-
bu sınava göre tavsiye edeceginiz güzel kısa ve öz muhasebe konu anlatımı var mıdır acaba
-
Ben tüm muhasebeyi çalıştım ilk 30 soruyuda şıkır şıkır çözüyorum tak gözetmen haber vermeyi unuttu süre bitti son 10 soruya bakamadım bile. Benim anlamadığım olay nedir bu süre sıkıntısı. Ben o kadar çalışıyorum sorulara bakamıyorum bile sanki gerçek iş hayatında süre sıkıntısı var ben gidiyorum bir hesaplama yapıyorum 2-3 yevmiye kaydı yapıyorum ama ne gerek var şıklardan alakasız olanı işaretle geç değil mi?
-
Bana kalırsa muhasebe maliye ile aynı puan getirecek. Herkes maliye derken muhasebeyi küçümsedi, farkında değiller.
-
@Muhalba sapma olarak mı hocam bu iki ders bu sene