2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
Arkadaşlar muhasebede küçük noktalar koyup hızlıca işaretleme yaptım. Bana yaklaşık 7 8 dakika kazandırdı.
-
@aroma ben trend analizi gibi bir şey yaptım Hocam onu ama açıkçası mantığıma en yakın olan diyerek salladım 🤭
-
@ryan bana da öyle geldi. Oranı ters çevirerek hesapladım 38 mi 28 mi ne çıkıyordu onu işaretledim
-
@mbguy net satışlar baz alınmışti tam emin olamadım ama dikey yaptım
-
*Asal maliyet yaptim
*Yurt dışı satışlarda kur artıyordu. Bu fark yine yurt dışı satışlarda izlenir diye biliyorum.
*basabas maliyeti sorusu ertesi yıl %50 artar yaptım. -
Kısa sürede şunları bulduk. Değerlendirelim dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2019-kpss-muhasebe-soru-ve-cevaplari-h7801.html
-
Sermaye hesabı sorusuna 6500 denilmiste bize ödenmiş sermaye hesabini sormuyorki sermaye hesabını soruyor 1000 tle ödenmemiş sermaye var cevap 7500 olması gerekmez mi
-
Kâr sorusunu 1000 bulan tek ben miyim
-
@Muhalba ama yurt disina satiyor demiyordu ki turiste satiyor diyordu sanki
-
@mia99 ben de 1000 buldum
-
Muhasebe nasıldı dostlar bana biraz kolay geldi1 soruda hatalıydı neyse hayırlısı olsun.
-
@aroma dikey analiz
-
@kpssınavı, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@Muhalba ama yurt disina satiyor demiyordu ki turiste satiyor diyordu sanki
Hadi ya orasini okuyamamisim demekki:(
-
@Lex-fori verdiklerini yazdigimizda kaynak tarafinda 6.500 liralik bakiye kaliyordu.Simdi bu sermaye hesabina ait tutar olmuyor mu?
-
@kpssınavı 5500 yaptım ben onu
-
Arkadaşlar cevaplarda kasa , alacak senedi , alınan çek , alıcılar , hisse senedi olan bi soru vardı . Net kar la ilgiliydi galiba ne yaptınız bu soruyu
-
arkadaşlar kasa farkı sorusunu ne yaptınız ?
-
@rintintin onda sayım tesellüm fazlası bardı Hocam alıcının ödediği parayı kaydetmeyi unutmuşlardı ben stf borçlandırıp alıcıları alacaklandırdım.
-
@rintintin ben fazlanın nedeni bulunduğu için sayım ve tesellüm fazlasını borçlandırdım alıcıları da alacaklandırdım
-
Mali rantabilite yaptım bi soruyu emin olmadan. Ne diyorsunuz arkadaşlar hatırlayan bilen var mı?