2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
@Adam-Keeynes başka bi soruda pasifi düzenleyen hesaptır diyordu sanırım borç senetleri reeskontu yaptım,
-
@balans-etkisi evet hocam doğru o
-
Kıdem tazminatı karşılığı alacak, güg 10.000 gyg 20000 ne diyorsunuz beyler
-
@Adam-Keeynes senedi satıyordu dimi doğru bankalar borçlu 10.750 olur gitti soru sanki senet almış gibi özel kesim borçlu demişim
-
@balans-etkisi umarım mülakatlar da çıkar hocam karşınıza bu soru o zaman cevaplarsınoz daha hayırlı olur üzülmeyin
-
@Adam-Keeynes hocam en kolay şıkka takılmışım,bi an kur artmış menkul kıymet satış karlarını işaretle dedim sürede yetmediki tekrar bakalım sorulara:(
-
@balans-etkisi muhasebede kpss de soru çözümüne şıklardan başlamak en mantıklısıdır hocam bence. Tabi genel muhasebe için sadece bu. Şıklardan bile gidersen 5 şık 2 ye 3 e kadar düşüyor otomatik olarak
-
@Adam-Keeynes doğru olabilir soruyu tam okumadım sorular açıklanınca görmüş oluruz
-
@Adam-Keeynes kesinlikle öyle hocam hayırlısı olsun seneye adam akıllı çalışcam bu sene havaya gitti p48 79 var bi tek geçen seneden oda iş görürmü bilmem
-
Fon akım tablosu vardı sanki cevapların birinde,
-
@balans-etkisi insanlar 90 lada 85 lede 75 lede guya vmy giriyor hocam zaten. Kurumun kendi sınavında yaparsa puanın bir önemi yok hiç takma kafana. 81 alan arkadaşım guy oldu 93 lük elendi en basitinden
-
@Adam-Keeynes şans kader kısmet birazda referans tabiki,puanın çok bi önemi yok önemli olan kurum yazılısında takılmamak helede yazın yapılan sınavlar daha bi zor oluyor hazırlanması vs. Allah herkesin gönlüne göre versin tüm emek verenlerin yardımcısı olsun
-
@balans-etkisi fon akım miydi hocam o ben kar zarar gecen tabloyu isaretledim
-
@emekemek ondan eminim hocam tmsf olmayanı soruyordu fon akım tablosu olucak cevap
-
Pazarlama satış dağıtım giderleri borçlu sorusunun düzeltme kaydı nasıldı hatırlayan varmı?
-
@balans-etkisi, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Pazarlama satış dağıtım giderleri borçlu sorusunun düzeltme kaydı nasıldı hatırlayan varmı?
3bin psd alacak, gaag Borçlu
-
Hisse senedi ihraç primleri alacakta olan şıkkı yapan varmı ?
-
yaptım hocam.
-
@Muhalba gelecek aylara ait giderler 15 bin borçlu,pazarlama satış dağıtım 3bin alacakmı?
-
@balans-etkisi o soruda hisse senedi ihraç etmiyordu diye hatırlıyorum satış işlemi vardı menkkul kıymet karı yaptım ben yada ben mi yanlış hatırlıyorum.