2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Merhaba dostlar. Puan türü tahminini ilave olarak yapayım başlıktan. Tek tek yanıtlamaktansa daha faydalı olur diye düşünüyorum Özelden soran dostlara da tek tek yapmak yerine herkesin faydalanabileceği şekilde bakacağım bu konuya
-
@Willsmithh Merhaba dostum. Rekabet sınavında İngilizce seviyesi bildiğim kadarıyla biraz yüksek. 60-70 bandı fena bir düzey değil dostum.Bence biraz bilgi tazeleyerek ve tekrar yaparak, kelime çalışarak hazır olabilirsiniz. Diğer yandan yanlış anımsamıyorsam son yapılan KİK sınavında İngilizce sorulmamıştı.
-
@Gresham-T Merkez Göç ile alakalı Bakanlık/Müdürlük arası farklı yaklaşımın değiştiğine dair bir bilgi almadım dostum. İçişleri için de yukarıda dile getirdiğim biçimde kadronun bir kısmı için onay bilgisi vardı elimizde. Ama bunun ne zaman kullanılacağı konusunda malesef netlik yok henüz.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Gresham-T Merkez Göç ile alakalı Bakanlık/Müdürlük arası farklı yaklaşımın değiştiğine dair bir bilgi almadım dostum. İçişleri için de yukarıda dile getirdiğim biçimde kadronun bir kısmı için onay bilgisi vardı elimizde. Ama bunun ne zaman kullanılacağı konusunda malesef netlik yok henüz.
@aroma
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad rekabet galiba yine açar yavaştan hazırlanmak lazjm
-
@Willsmithh hocam rekabet hangi puan türüyle almıştı ve kaçla kapatmıştı bilgin var mı?
-
-
@albertcamus teşekkür ederim hocam.
-
kamu ihale kurumu, kamu denetçiliği kurumu tekrardan alıma çıkarlar mı?
-
@RootofAllEvil hocam ben baktım rekabet kurumu neredeyse her yıl alım yapmış üst kurulların çoğu 1.5 yolda bir en kötü alım yapmış kpss de açıklandığında göre ben rekabet ve kamu ihale gelebilir diye düşünüyorum
-
@paretowilfredo Üstad BDDK ile ilgili bir plan var mı ne zaman gelir. Birde geçen yıl gelen sayilardami olur yine
-
@Müşrif Tabloda yer verilmiş hocam buna. Dönem olarak da ilk gelecek ilanlardan olabilir denmişti
-
@fatos icra müdür yrdmciliginin konuları ne olur ki
-
Hangi kurum hangi puan türünü kullandı?
-
@bydaler hocam gy gk oluyomus alanda icra iflas ticaret hukuku hukuk muhakemeleri damga vergisi kdv harc vergisi konulari
-
Arkadaşlar ben cimere yazdım (fotoğraf yükleyemedim). Mağduriyetimizi dile getirdim. 3 4 cümleyle. Daha öncesinde Mhuy un geleceğini söylemişlerdi. Ben de bu mesajda yine Mhuy’u bunun haricinde Dguy Vmy ve GUY’u sordum. KPSS’den sonra alımlarla ilgili yeni gelişmeler olmuş olabilir. Sizlerde yazarsanız iyi olur. Cevap geldiğinde paylaşırım
-
2019 un ilk ilanı hayırlı olsun arkadaşlar ytb gelmiş. İngilizcesi olanlara çok güzel ilan. Bol alımlı bir yıl olması dileğiyle.
-
İlanlar inş. arka arkaya gelir. 2018 yılında beklenmeyen aksilikleri bu yıl yaşamayız umarım.
-
@Müşrif BDDK personel alımı 2019 yılı içerisinde bekleniyor hocam.
-
2018-2019 döneminde hangi kurum kaç kişi aldı kaç puanla kapattı?