2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@fatos guzel haber. Umarim ysk isine donmez bu alimda. Yine kurumici sevdasi olmaz. Yalniz 500 kisilik disardan alim eger dogruysa gayet iyi bir sayi. Iibf ye kota felan fistik uygulamazlarsa guzel bir firsat olur. Ilanin detaylari hakkinda duyumu bilgisi olan kardeslerimiz varsa paylasim yaparlarsa guzel olur.
-
@LioN hocam insallah iibf yi de dahil ederler disardan alim diyorlar ama umarım sadece hukukculari adalet mezunlarini dahil etmezler bizim icin guzel bir fırsat olur ysk bir önceki alimda bizi dahil ettigine göre bu da dahil eder insallahhh
-
@LioN hocam ösymye düştüyse kurum dışı olacak zaten inşallah iibf ye kota gelmez ve sayı çok olur
-
@Hayaller71 hocam sayiya 200+500 diyorlar. 200 kurumici 500 dışı
-
@fatos bu sene mayis ayinda 400 kisilik ilanin hepsini kurumicinden almislar icra katipleri ellerini ovusturup bekliyorlardir ilani eminim:)) 500 olmasada 250 bize olsun yine raziyiz. Razi degilizde iste raziyiz diyoruz. Hepsini silme vermesinler kurumicine. Su bakanliklarimiz biraz issiz gencleride dusunse iyi olur. Yil sonuna kadar 2 milyon issize is bulunacakti sahi noldu ondan bi haber var mi:)) kurumicinden alarak mi acaba 2 milyon issiz is guc sahibi olacak. Hayirlisi olsun yinede.
-
@LioN iibfye de inşallah sınava girme hakkı tanınır
-
@LioN hocam sinav zormuş dogru duzgun gecen olmuyormus valla bizi koysunlar sinav nasil yapılır gosterecezde bi fırsat lazim.
-
@fatos bu konu yazın konuşuluyordu iibfye kadro açılacak falan hatta pareto üstad demişti yanlış hatırlamıyorsam
-
@Hayaller71 hocam insallah face grubunda biri disardan alım hukukcular adaletciler icin demiste ama pareto ustad diyorsa doğrudur
-
@fatos YSK dan pay bicersek bize de hak tanınması olası..
-
@fatos şayet iibf’ye de başvuru hakkı verilirse bu ilansızlıkta ilaç gibi gelir vallahi.
-
@fatos 6 ağustosta yazmış iibfye de kota geldi diye
-
@Hayaller71 insallah az sayida bi kota olmaz hocam 500 de 250 ye de raziyiz olmasa iyi ama...
-
@fatos inşallah hocam ilan gelse bide süper olacak
-
@Hayaller71 bu hafta icinde gelecekmiş hocam insallah guzel bir baslik acariz
-
@fatos 100e bölündük resmen
-
@paretowilfredo üstad nedir son durumlar
-
@fatos heyecanlandım Insallah erken gelır ve bıze de güzel bir rakam verırler.
-
@Hayaller71 Valla dostum açıktan alım bekliyorum demiştim doğru hatırlıyorsunuz. 200 gibi bir rakamin açıktan alınması söz konusuydu. Ysk gibi bir hüsran olmazsa inşallah diyelim
-
Şu yazı da şurda dursun, inşallah faydalı ve gerekli olur dostlar;