2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@strtmn öyle bir sistem şu ana kadar görmedim şunu söyleyim ilk plan 2020 kpssden sonraki ilk ilanı vermek
-
700 kadro veriliyor ancak iibfye gelince 50 kadroyu gormek hayal oldu gibi . yani biz ne yapalim her sabah uyandigimizda dünün aynisini yapip ders calisiyoruz. acaba mb bakani gece yatarken bugunde ulkem icin cok yararli oldum diyor mu ? twitter filan hikaye arkadaslar bunu bu ilan kanitlamis oldu. adalet mezunlari sanki cok mu kadro bekliyorda 700 kadro geldi.nerde bi adalet mezunu tanisam zaten kendi bolumuyle alakasi olmayan islerde dikis tutturmaya calisan sinav nedir bilmeyen insanlar. biz o kadar kadro beklerken mb bence bu duruma kayitsiz kalmaya devam edicek. gecen yillara olacak umutsuzluk bizi bitirmeye devam edecek. sonumuz hayrolsun ...
-
Devlet vermeyeceği kadro için sınav açtı. Açık ve net.. geçenki sınavda 400 kişilik kadro verdi. Sınavı gecem sayısı 35, mülakatı geçen sayisi 11 gibi bişeydi..
Yine bu ise de birileri el attı. Dışardan alım iibf için olacaktı. Olmadı.. -
Sayıştay p48 puanıyla falan almayacak şunu aklınızdan çıkarın. Mevcut düzen neyse o şekilde devam edilecek. Eleme+Klasik+Sözlü
-
Twitter ise yarıyordu taaa ki biz böyle düşünenlerle aynı döneme denk gelene kadar. Ben hepinizden daha az katıldım kpss sonrası yapılanlara hatta neredeyse hiç katılmadım. Herkes etkinlik yaparak mı aldı hakkını tabiki de hayır ama İİBF nin Guy için yaptığı etkinliklerin ilanın gelmesinde ciddi katkısı vardı ki bunun en güzel örneği 2018. Twitter'da gündeme girmiyoruz dedim diye ne kadar hazırsınız linç etmeye. Beni ilgilendirmiyor kimin ne yaptığı arkadaşlar bundan sonra hadi twittera diyecek arkadaslara da örnek olsun
-
İcra müdür yardımcılıpı kurum içi mi olacak beyler kesin @IS-LM @Yakup-cemil
-
@Adam-Keeynes ilan geldi hepsi kurum dışı ama ibf yok
-
@Yakup-cemil devlet bunu baz alsa Ysk da kurumiçi 60 la kapattı onları almaz bizi alırdı ki hukuk mezunlarından çok çok iyi yapar bence iibf li çünkü gerçekten sağlam dereceli insanların sayısı hayli fazla
-
@RootofAllEvil Ben birinci ağızdan duydum ona rağmen temkinli konuşuyorum ihtimalden bahsediyorum.siz kaçıncı ağızdan duydunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz
-
Biz boşa okumusuz ya gidip adalet okusaydık 2 yıl yata
-
Ysk'dan sonra Icra mudurlugunun de boşa çıkmasiyla elde hicbir şey kalmadi iibfli icin..
En olumlu beklentilerle bile tek yuksek sayılı ve yds şartı olmayan ilan hazine ve maliyeden gelicek. @pareto_wilfredo üstad bu alımlar için son durum nedir? Guy Vmy Dguy Mhuy gelicek mı bu kadrolar için ilan ? Ya en son 2018 ağustosda geldi ilan 2019 mayısta açıkladılar sonucunu. Bugün gelse 2020 temmuza bitecek yani surec. Daha ne kadar bekleyeceğiz?? -
@yıkıldım, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ysk'dan sonra Icra mudurlugunun de boşa çıkmasiyla elde hicbir şey kalmadi iibfli icin..
En olumlu beklentilerle bile tek yuksek sayılı ve yds şartı olmayan ilan hazine ve maliyeden gelicek. @pareto_wilfredo üstad bu alımlar için son durum nedir? Guy Vmy Dguy Mhuy gelicek mı bu kadrolar için ilan ? Ya en son 2018 ağustosda geldi ilan 2019 mayısta açıkladılar sonucunu. Bugün gelse 2020 temmuza bitecek yani surec. Daha ne kadar bekleyeceğiz??@paretowilfredo O kadar ihtiyacımız varki iyi bir habere. Her güne kötü bir haberle uyanmaktan beklemekten emeklerimizin karşılığını görememekten gelmeyen geleceği de belli olmayan ilanlara çalışmaktan yorulduk.
-
Tekme üstüne tekme yiyoruz ve ben artık gerçekten ayakta duramıyorum
-
Ya arkadaslar herkes Pareto ustada HM Bakanligi ilanlarini soruyor ama zaten 3-5 gun once cogu kadroyla ilgili bilgilerini sundu. En fazla 1 hafta olsun. Bir donup eski sayfalara bakin. Artik 1-2 hafta dolmadan ayni seyleri sormaktan vazgecin. Gelisme olunca yaziyor zaten.
Icra Mudurlugunu bekleyen ne cok varmis oysa. Gecen hafta etkinlik yapti dunku olumsuz haber kadar ilgi gormedi. Sonra oturdugunuz yerden Twitter etkili degil diyenler oluyor. Polemik yaratmak istemiyorum ama arkadaslar adelet mezunlarindan once kendimize bi bakmaliyiz. Bu kadar talebe ragmen ilan getirememek bizim acizligimizdir.
-
@Baelish çok ciddi kadrolaşma eksiğimiz var hocam kimseden ses çıkmayınca sanki hiçbir sorun yok gibi aldırış etmiyorlar artık
-
@Baelish sen herkesten çok emek verdin twitter konusunda asla hakkın yenmez. Tek başına organize etmeye çalıştin çoğu zaman. Hakkın ödenmez. Hiç bir zaman da şikayet etmedin tek başına elinden geleni yaptın. Bu konuda gereksiz eleştiri yapmak her şeyden önce senin hakkını yemek olur. Be teşekkür ediyorum ise yaramasa da verdiğin mücadele için.
-
Sabah gordum cok moralim bozuldu herkes bizim bölüme cepe almis gordugum kadariyla. Guyda gelmiyo iibf bitmistir...
-
Zaten böyle devam ederse ibbf'linin daha çok çekeceği var arkadaşlar. Ibbf mezunlarının çıkarlarını savunan, içinde halihazırda kamu kurumlarında çalışan diğer mezunlarında olduğu bir STK oluşturmak lazım. Twitter tabiki önemli ama hepimizin haklarını temsil edicek bizim adımıza yürütme ile iletişim sağlayacak bir yapi oluşturulmaz ise daha çok her sene on binlerce mezun veren fakülte 1000-2000 lik alımlara mahkum olur.
-
@fatos guy da gelmiyor ne demek!
O ilan gelecek, gerekirse ben Kızılay da kendimi asarım. Çok üzülüyorum. Sabah üzül, akşam üzül... Yeter. -
@strtmn hocam ama aldigim duyumlara göre hicbir duyum yok kimse alim.hakkında hicbisey bilmiyo sorun orda...