2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Muhalba adalet mezunlarından alıyorlarmış bir yazıda okudum da inşallah öyle degildt
-
İcra Müdür Yardımcılığı ilanı geldi.
www.tercihiniyap.net/images/upload/20191001-4_5.pdf
İİBF'yi es geçmişler yine sanırım.
-
@albertcamus yazıklar olsun ya !!
-
Gece gece düşen ilana bak Ey Allah'ım !
Ya ing istenir ya ibbf istenmez -
İibf yi kapatsınlar o zaman niye var bunca bölüm...!
-
Gercekten de bu kadar olmaz artik
-
@albertcamus hem bızden yok hem de sınav o ücreti ne ya? Bu sene de kurumıcı senesi. Geçmiş olsun!
-
@albertcamus Iibf icin baya baya umutlanmistik. 500 iyi sayiydi aslinda. Üzüldüm. Su ilansizlikta en azindan bir ugras ve motivasyon olabilirdi.
-
Vay arkadaş ya bi nebze umudum vardı oda yalan oldu . 2. Vurgunu da yedik . 3. 'de guy da bize bi kurum ici yaparlar nakavt oluruz .
-
Artık gelir demeyeceğim ya en kötü ihtimale hazır olmak en iyisi galiba şaka gibi gerçekten şaka gibi. Öğretmenler suan 60 bin kişilik kadro istiyor twitterda bizim ugrastıgımız şeye bak
-
Vicdansız kansızlar
-
Olasi bir guy da kurumici gelirse isimize gucumuze bakalim bu defter kapanir artik
-
@whshw bunda sadece kurumicine değil hukukçulara da hak tanındı. Yine biz üvey evlat gibi kenara atıldık.
-
Neden ya neden niye hiçbir uğraşımız sonuç vermiyor? 6 milyar yıllık dünya yaşamında neden bu döneme denk geldik biz
-
ya burda çok şey soylemek istiyorum 700 adet kadro vermişler iibfli yok zaten suan hepimiz psikolojik sıkıntı içindeyiz ilaç gibi olacaktı tüm umutlar gitti YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
-
Gel de uyu şimdi
-
oysa yapacak çok şey vardı...
-
Gerçekten Bakanlık yeterli görmediği için mülakatlarda bir türlü kadroları dolduramadığı, sınav kazanmakta bile zorlanan adaylarda böyle ısrar eder anlamak mümkün değil. Nasıl bir kulis gücü var ya da bizim nasıl bir kulis gücümüz yok ki bu gibi şeyler hep aleyhimize işliyor.
Yazık gerçekten. Bu da planlama ve hayal aşamasında kaldı YSK gibi. -
Bizde hiç birşey yok. Gündeme girmeden yapılan twitter etkinliği işe yaramıyor diyoruz dinleyen yok. Gelin birilerine derdimizi anlatalım diyoruz yok. Olan çöp olan senelerimize oldu.
-
@paretowilfredo yani ben zannetmiyorum bu adalet mezunları bizim kadar hukuk çalışıyor mu ? allah aşkına sadece okumak için okuyan adamları (gercekten emek verenleri ayrı tutuyorum) dolmayan kadrolara yetiştirmek istiyorlar yazıklar olsun demekten başka bşy kalmıyor emekler böyle hiç oluyor ben ona üzülüyorum.