2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@aroma Hocam siz murakipligami girdiniz uzman yardımcılığınami
-
@Müşrif uzman yardımcılığı hocam .
-
@Aslan-Reyiz hangi puan türünü ister acaba?
-
@paretowilfredo hocam sayıştayda gelir mi
-
@Aslan-Reyiz mühendis ve avukat alırlar bence teknik bilgi isteyen bir sektör.idari yazışmalarıda vhki ler yapar
-
İsterse 100 puanın olsun yds olmadıktan sonra iş görmüyor kpss sonrası gelenler hep yds isteyen ilanlar
-
@rassal, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Aslan-Reyiz mühendis ve avukat alırlar bence teknik bilgi isteyen bir sektör.idari yazışmalarıda vhki ler yapar
Yonetmeligini okursaniz hangi fakultelerden alim yapilacagi yaziyor.
d) En az dört yıllık lisans eğitimi veren;
-
Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler veya iletişim fakültelerinden,
-
Mühendislik, fen veya fen-edebiyat fakültelerinden,
-
Hizmet gereği çerçevesinde Kurul tarafından belirlenen ve sınav duyurusunda belirtilen diğer fakültelerden
ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
-
-
@Cura ifadem biraz yanlış olmuş iibf li az fen fakültesinden çok alırlar demek istedim.
-
60.000 sayısını düşünürsek,
Maliye'nin sesi ne kadar çıkar?
Yoksa bu sayı yine suskunluğa mı işaret? -
Saat 20.00'de SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarının açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Herkesin katılmasını rica ediyoruz. İl göç içinde faydası olacağına inanıyoruz .. Gereksiz yığılmayı önlemek daha fazla kişinin başvurması adına ..
#SgkDntYardAcıklansın
*Aynı tag ile
*Yetkilileri etiketleyerek -
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Tablodan bir alımı daha çizmiş olduk Sayı eksilerek geldi ki muhtemelen bunun sebebi geçiş ile kadronun bir kısmının doldurulmuş olması. Bakalım darısı diğerlerine. Yeni bilgiler oldukça yine paylaşmaya devam edeceğiz
@Aslan-Reyiz Dostum sürekli soruşturma halindeyiz biliyorsun, senle de istişare durumundayız. İnşallah diyelim
-
@paretowilfredo maliye neyi bekler ki üstad :))
-
@strtmn Söylediğim şeyleri dostum Tüm maliye alımları için yapılanma bir sorun iken GUY ve DUY için de emeğe göz dikenler de büyük bir sorun ve engel malesef. Diğer kurumlardaki net düşünceler Maliye için bu nedenle oluşamıyor..
-
@paretowilfredo maliyeden alım olmaması sürpriz mi hocam bana biraz garip geldi
-
@adalet Ben de garipsedim dostum. Kurumun işi Bütçe iken insanın "neden, bahsetsene biraz?" diye sorası gelmiyor değil. Ama asli sebep sanıyorum Kalkınma'dan kalan adetleri sürdürmek. Orada Maliye alınıyor muydu tam emin değilim ama. Bu şekilde ilan veriliyordu Kalkınma Bakanlığı iken de.
-
@paretowilfredo bilmezler mi dünya etme bulma dünyası.. kuşkusuz düşmez kalkmaz bir Allah.
sağ olasın üstad. -
8 aralığa 3ncu sınav baska gün yokmuş gibi
-
@paretowilfredo eyvallah üstadım
-
@paretowilfredo Üstad İçişleri alımları ve sağlık+MEB müfettişliklerinden de haber bekliyoruz aklınızda olsun
-
@pareto_wilfredo üstad bu puan türlerinden kendi puanımız için başvurmamız şart mı? Benim p34um p19umdan 10 puan daha düşük ama uluslar mezunuyum:((