2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@BatmanDarkNight Malesef içeriği hakkında bilgim yok dostum. Sadece toplam sayı hakkında bilgi geldi
-
@sbf13 Yönetmeliğinde yer veriliyor dostum. Bölüm bazlı bir kaç iibf bölümüne yer verebilir.
-
@RootofAllEvil Son alımında istememişti dostum. Yine istemeyebilir.
-
@paretowilfredo olursa bi buna talip olabileceğim galiba malum yds isterler !
Sgk/kosgeb olsa da bitse bu çile. -
Yolun başında olanlara tavsiyem yds olsun alan halledilir Yds olmayınca 90 üstü puanla anca ilana bakıp kalıyoruz
-
@paretowilfredo üstad bddk Aralık sonu gibi sınav olur demiştiniz bu durum stabil mi sarkma ihtimali var mı?
-
@Marsiyal Şu an için bir sarkma haberi yok dostum. Değişik bir bilgi gelirse paylaşırım.
-
İnşallah içişleri uzmanlığı ilanı gelir ve p9 p30 gibi kamu yönetimi ağırlıklı puan türlerinden olur.
-
@paretowilfredo inşallah hocam çok güzel olur
-
Maliye ve içişleri ilanları gelmedikçe işimiz zor
-
Btk 120 yüksek bir sayı değil mi? Bunun 25-30 u bile bizim olsa harika olur.
-
@paretowilfredo mhuy için 250den fazla olur mu?
-
Ah şu içişleri bir gelse....
-
@whshw hocam yazılı sınav yapmıyor galiba içişleri direk mülakat mı
-
@Willsmithh hocam galiba oyle ama ben hukuk puanim yuksek oldugu icin dort gozle bekliyorum
-
İçişlerinin kaymakamlık ve göç idaresi sınavları hariç diğer bütün alımları sözlü sınavla oluyor.
-
@RootofAllEvil teşekkürler hocam direk mülakat içimi rahatlatıyor hiç değilse sınav yok ama handikap mı bilmiyorum
-
@Willsmithh bana kalırsa direkt mülakat olması daha iyi zaten 91-92 civarlarında kapatıyor o puanlarla da sıralamada ilk 50 de veya 100 de olunuyor
-
@RootofAllEvil içişleri yds ister mi ?? il planlama vb
-
ALITI TWET:@Fatih__Gokturk
İİBF GUY ETKİNLİĞİTwitter
️ 28 Ekim Pazartesi
20:00️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesiGeleceğin için Sende Katıl