2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Sahibinden az kullanılmış KPSS A Grubu puanı ve sıralamaları,
KPSS P48'de ilk 1000 içerisinde,
KPSS P42'de İlk 500 içerisinde,
KPSS P3'te ilk 500 içerisinde yer almış, neredeyse hiç kullanılamamış puan türlerim satılıktır!Alan kişi yanına YDS 70 puan ekleyerek geliştirirse, 1.5 yıl daha sorunsuz bir şekilde kullanabilir.
Çoğu kurumun kabul ettiği P48 dahildir, bilen bilir.İstenilen KPSS ustasına gösterilir, pazarlık sünnettir, sonuç belgesi başında yapılır.
Takas sadece YDS 50 - 60 - 70 puan ve daha düşük KPSS puanlarıyla yapılır. Üstüne para alabileceğim teklifler düşünülür.
Arsayla, tarlayla, kasiyerlik, orta reyonculuk iş teklifleriyle takas olmaz, ölücüler aramasın!Boş muhabbet için aramayın, ürün resimlerde göründüğü gibidir!
Not: Parodidir.
-
@aroma ben o iki ilanın da geleceğini düşünmüyorum hocam. Bi ihtimal iç işleri uzmanlık deniliyor ama onun da gelmesi açıkçası sürpriz olur ve puan türü muamma. Sil baştan kpss ve yds calisacak gücümüz de kalmadı. Dönem olarak inanılmaz sanssiziz malesef.
-
valla hocam hergün gece resmi gazete çıkana kadar bekleyip öyle yatıyorum umarım süprizler olur
-
Sgk uzmanlığının yönetmeliğinde 60 yds şartı var
-
@genclerbirlikli guy ve mhuy hakkında net bilginiz var mı.?
-
@Cemre33 yok maalesef
-
@paretowilfredo hocam yeni Aile,Çalışma ve Sosya Hizmetler Bakanlığı eski Aile ve sosyal politikalar bakanlığı uzman yardımcılığı ya da denetçi yardımcılığı kadrolarına denk haliyle bi alım yapması söz konusu mu, bir bilginiz var mı ? (Lafı biraz çok uzatmışım kusura bakmayın
-
@hayat999 Elbette mümkün dostum ancak ülkenin en aheste hareket eden iki Bakanlığın birleşmesi ile ortaya çıka yeni unvanlar için ne zaman bir alım karari olur bilmiyorum.
Ayrıca bakanlıkların tekrar ayrilması hususu da varit şu an. Bu yönden biraz beklemek gerek netleştirebilmek için dostum. -
Bakanlıkta bazı genel müdürlüklerin uzman yardımcısı personel talebi var. Kısa zamanda alım yapılması isteniyor. Bütçede de atama yapılabilecek 120 - 130 civarı bir kadro kalmıştı. Paretonun da dediği gibi bir ayrılma dedikodusu uzun süredir var bu nedenle ne olur bilmiyorum. Ancak dediğim gibi personel talepleri var genel müdürlüklerin.
-
Kalkınma ajansları ile ilgili duyumu olan var mı? Sadece bir üyenin haziran ayında yıl sonuna kadar ilan tahmini olduğunu yazdığını gördüm. Bu konuda herhangi bir bilgi var mı?
-
Il planlama icisleri uzman yardımcılığı ilani ile gelişme yok mu?
-
@nslhn, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
bunu ben de 4 gözle bekliyorum
-
@nslhn, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo bu içişleri de adalet uzman yardımcılığı gibi lağvedilmiş olabilir mi?
-
@çölkaplanı hangi puan türünden alınıyor?
-
Dernekler denetçiliği konuşuldu bi ara @paretowilfredo dostum gelisme yok mu ?
-
Anayasa raportörlüğünü de sorun tam olsun
-
Beklediğimiz hiçbir ilan gelmiyor, gelmiyor işte! Lanet olsun 6 milyarlık dünya yaşamında nasıl bir döneme denk geldik ya!
-
Vdk ile alakalı beklenen yapılandırma meclise sunuomuş6. Yuzde 5 95 ayrımı kaldırılmış
-
@Larendeli bilmiyorum ama kamu ağırlıklı olur hocam büyük ihtimal
-
@çölkaplanı bir p29 um var bu işin peşini bırakmayacağım :)) İşe yarayana kadar bütün ilanlara bakarım artık