2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
cimere yazan var mı içişleri uzman yard. için ?
-
@IS-LM ben yazdım bı hafta oldu daha cevap gelmedi hocam gelirse paylascam
-
@Willsmithh afad uzmanlığı ilanının tarihiyle ilgili bişey dedi mi hocam o arkadaş? bu arada afad yds 70 istemiş son alımda
-
İc isleri uzman yard kacla kapatmisti en son
-
@russellwestbrook hocam ya yıl sonu yılbaşı dedi hocam ilan içeriğini veya yönetmeliğini bilmiyorum içişlerinde çalışıyor kendisi dediği bu yds kısmında bilgim yok ama pareto hocam da dedi içişleri harekwtlwnecek ama ne zaman ben yakın diye düşünüyorum 1 yildir polis konser bekçi çok yoğunlaştı
-
@whshw bende bualmadım yeni puan türüne geçtikten sonra alım yapmadı galiba
-
@whshw en son 2015'te almış 40 kişi. 160 kişi çağırılmış mülakata. KPSS P73 87.201 ile kapatmış.
-
@russellwestbrook genel olarak 4 veya 6 kat direk sözlü çağırıyor o yzuden yüksek kapar hocam tek puan türü olursa değişir ama
-
@russellwestbrook p73 hangi dersler agirlikliydi hocam
-
@whshw GY 0,15 GK 0,10 Hukuk 0,20 İktisat 0,10 İşletme 0,10 Maliye 0,10 Muhasebe 0,10 Kamu Yönetimi 0,15
-
Bir zamanlar fi tarihinde anayasa raportör yrd kadrosu vardi bir kere alim yapti sanirim gerisi gelmedi. Yeni alanlar yeni kadro ihdaslari lazim iibf'ye. Maliye bakanliginin eline bakiyor koca bir camia. Maliyeninde durumu ortada son 3 yildir kisir bir alim surecinde. Umuyorum ki 2020 yili maliyenin yili olsun. Soyle temizinden bir 2000 guy helalinden 500 vmy cila niyetine 100 haz maliy muft yrd ve 100 haz maliy uzm yrd. Surpriz niyetinede 100 tane dguy gelse ne hos olur. Mhuy ve defterdarlik ise artik vicdanlarina kalmis.
-
@whshw içişleri uzman yardımcılığı p32 puan türü ile alıma çıkacak yakın zamanda cimerden gelen cevap böyle idi.
-
@russellwestbrook tahminim p32 veya p33 ile alır bu alımda.
-
@hakimehanımm ins yds istemez. Icim de bir his isteyecek. Bide sayi kac olur acaba
-
@russellwestbrook p9 p33 p32 ben bunları bekliyorum
-
@çölkaplanı eğer YDS isterse sizce kaç ister?
-
@LioN normalde dediğiniz gibi yeni kadrolar gelnesi lazım Avrupa ülkelerinde kalkınmış ülkelerde kişi başına düşen kamu uzmanı sayısi çok yüksek ama biz gittikçe geri gidiyoruz keşke AB süreci reform süreci devam etse idi ozaMan kamu hizmetlerinde belli hedefleri yakalamak için epey uzman alındı biraz bizim dönemin şanssızlığı
-
@Willsmithh hocam bunların 3’ü de mi olur yoksa bunlardan biri mi ? Puan türleri çok olunca yüksek kapatıyor genelde
-
@hakimehanımm hocam ne zaman yazdınız bunu ve mümkünse cevabı bizimle paylaşabilirmisiniz görüntüsünü
-
@mathilda bence tek puan türü olur bunlardan biri geçen yıl kontrolörleri p9 dan aldı