2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@müfettiş_37 hocam ben de başta şaşırdım, uzman mi diye sordum, yeterlilik falan yok mu dedim. Başta vekaleten atıyorlar bir yıl sonra formaliteden bi uzmanlık sınavı yapıyorlar demişti. Böyle bi yönetmelik yok demişsiniz ama böyle bi durumda itiraz mekanizmasi yok, adam prosedüre göre atanmış oluyor.
-
@krugmen yok hocam öyle bişey. Kafasından icat uydurmuş. Hiç bi kurum kafasına göre kariyer uzmanlık sınavı açamaz. Ayrıca uzmanlığın vekaleti de olmaz.
-
Osym takvimi acıklıyo cunku para lazim en birinci para kaynagi sınavlar ah o takvim gibi atama vakitleri öyle yazsalar aslinda etkinlik yapabiliriz osym atama takviminide boyle acikla diye
-
Bu hafta bitmeden bir iki ilan gelse bari
-
Sgk mufettislik guy mhuy hepsi gelsin birden cok sevinelim amin
-
@sinoki duyumcular kaynaklarına bi yemek falan ismarlasin belki gelecek ilan vardır bu haftayı ilansiz gecirmeyelim
-
@fatos boyle takvim mi olur ya , keske aciklamasalardi kpss biraz daha erken olsun diye umut ederken 10 eyulde aciklaniyor saka gibi
-
Yakında VMY gelebilirmiş.
-
@ecivicivokke ya he he tamam
-
@ecivicivokke cem uzana hapis şoku!
-
@ecivicivokke ok.
-
@ecivicivokke at yalanı inananı
-
@ecivicivokke daha var hocam. Meclisdeli vergi kanunu yasalaşıp yürürlüğe girecek, daha sonra yeni yönetmelik yayınlanacak ancak ondan sonra alım olabilir bu da en erken yılbaşı gibi duruyor..
-
@ecivicivokke kaynak nedir hocam
-
Bu gece surpriz bisi gelsin ya ooofbekle bekle bayıldık valla
-
@ecivicivokke bende biliyorum senin olmak istediğin meslek bende biliyorum kendini avutuyosun.Sevindiysen ders calisabildiysen foruma yaz
-
@müfettiş_37 hocam sende bir sey biliyosan tam yaz ne yonetmeligi ne bütcesi zaten o ilan gelecek ancak sayi önemli.Kurum iatedigi sayiui doldurmuyor.300de 180 aldı
-
Cumhurbaşkanı kararnamesi yayinlanacak daha ondan sonra dediler hatta ondan sonra kesin bile değilmis
-
@ecivicivokke, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Yakında VMY gelebilirmiş.
Köri Soslu Makarna Tarifi Yapılışı:
Makarnaları haşlayın, suyunu süzerken 1 su bardağı ayırın.
Sıvı yağda unu kavurun.
Kremayı yavaş yavaş ekleyerek koyu kıvam oluşana kadar pişirin.
Köriyi ayırdığınız makarna suyuna ekleyerek karıştırın.
Kremanın üzerine ekleyin.
Süzdüğünüz makarnaları da koyup karıştırın. -
PTT personel yönetmenliği yayınlanmış. Belki de bu bir türlü gelmeyen ilanın gelebileceğine işaret. link