2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rassal Mümkünse, ama excelde sanki daha anlaşılır oluyor
-
@Cemre33 hocam partide arkası sağlam belediyede yöneticilik yapan arkadaş kendisi söyledi, defterdarlık uzmanlığı teklif etmişler, maaşı daha düşük diye kabul etmemiş, 2016'dan beri duy ilanı gelmiyor, kimsenin haberi bile olmuyor, kpss şartsız, kaydırıyorlar farklı pozisyonlara, kurumlara iyi bakın en üstten en alt kademeye tek tip yönetici, bürokratlar türedi, kontrolden çıktı, denetim mekanizması yok.
-
-
@krugmen hayırlı işler! Benim masum dostum 90 puan ile odasında ilan bekliyor! Beklesin bakalım,beklesin de bu devran böyle sürmez, süremez.
-
@Cemre33 Dostum başlıkta son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı yapılanma sürecine dair söylediklerim geçerlidir. Net bir takvim henüz yok malesef henüz.
-
@paretowilfredo aklımıza geliyor hep, ne zaman biter yapılanma diye epeydir bekliyoruz..
-
@krugmen, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Cemre33 hocam partide arkası sağlam belediyede yöneticilik yapan arkadaş kendisi söyledi, defterdarlık uzmanlığı teklif etmişler, maaşı daha düşük diye kabul etmemiş, 2016'dan beri duy ilanı gelmiyor, kimsenin haberi bile olmuyor, kpss şartsız, kaydırıyorlar farklı pozisyonlara, kurumlara iyi bakın en üstten en alt kademeye tek tip yönetici, bürokratlar türedi, kontrolden çıktı, denetim mekanizması yok.
@paretowilfredo üstad bu doğruysa artık pes etmenin zamanı gelmedi mi?
-
@zenginmemur Dostum bunları yeni duyuyorsunuz belki. Yeni şeyler değil ki bunlar. Asıl bu yüzden pes etmemek gerek zaten.
-
@paretowilfredo katılıyorum. Kurumıcınden de duy lar du oluyordur.
-
@krugmen, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Böyle bişey imkansız. Ancak şu olabilir kurum içi uzmanlık sınavı açılacağı için seni defterdarlığa memur olarak alalım 3 yıl sonra sınavla uzman olursun demişlerdir. Belediyedeki bi memuru direk Defterdarlik uzmanı yapamazlar. Bunun için ne kanun var ne yönetmelik
-
@müfettiş_37 cumhurbaşkanlığı kararnamesine gore mevcut hocam...Defterdarlar 2 sayili cetvelde yer aliyor, bu cetveldeki kadrolara kamuda en az 5 yıllık görev yapmak ve 4 yıllık yüksekögrenim mezunu olmak şartiyla cumhurbaskani onayi ile atama yapiliyor... Ama guy dguy defterdar yardimciligi vb kadrolar bu cetvelde yer almiyor bu kadrolar için mevcut kurallar geçerli diye düşünüyorum...
-
@toroskaplan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@müfettiş_37 cumhurbaşkanlığı kararnamesine gore mevcut hocam...Defterdarlar 2 sayili cetvelde yer aliyor, bu cetveldeki kadrolara kamuda en az 5 yıllık görev yapmak ve 4 yıllık yüksekögrenim mezunu olmak şartiyla cumhurbaskani onayi ile atama yapiliyor... Ama guy dguy defterdar yardimciligi vb kadrolar bu cetvelde yer almiyor bu kadrolar için mevcut kurallar geçerli diye düşünüyorum...
Hocam defterdar ayrı bişey Defterdarlik uzmanı ayrı bişey:) karıştırdın herhalde
-
Arkadaşlar defterdarlık hangi puan türü ile alıyor merak ettim sadece
-
@themutsuz defterleri kapadılar hocam puan türüyok
Kadronun adı değişmişti sanki en son -
@müfettiş_37 bende aynı şeyi demeye çalıştım ama memur yazacağıma duy yazdım.
-
@Cemre33 maalesef bunlar olan şeyler yıllardır. Zaten kurum içi kanunu çıktığından beri diğer kurumlardaki memurlar maliye ve gib e geçmek için uğraşıyor. Yoksa normal ni memur direk uzman olamaz böyle bi imkan yok
-
@müfettiş_37 hepimiz biliyoruz hangi parti belediye seçimini kazansa, kadroyu yeniliyor. Maalesef kurumiçi Uzmanlık diye diye hakkımızı yediler. Beni üzen durumlardan biri de gelir uzman yardımcısı ve gelir uzmanı olan kişilerin bazıları da kurumiçi uzmanlığı destekliyor. Umarım bizi unutmazlar alımlarda diyelim, başka diyicek bişi bilmiyorum.
-
@müfettiş_37, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@toroskaplan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hocam defterdar ayrı bişey Defterdarlik uzmanı ayrı bişey:) karıştırdın herhalde
Defterdar diye okumuşum iletiyi haklisiniz normal şartlarda düz memur birinin uzman ya da uzman yardimcisi olarak atanmasina imkan veren düzenleme mevcut değil
-
Kpss tarihleride belli olmuş ortada ne ilan var ne atanan iibfli.Bu kadar mezunun sucu neydi?
-
@paretowilfredo yeni duydum.A grubu nerelere kadar düştü.Bu şartlarda 3 5 kişilik ilanlarla 2020 kpssyi görecegız malesef.Kimse 2020 kpssye kadar iş başı yapamaz