2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Aslan-Reyiz uzay ajansı uzmanlığı kesinlikle ıngilizce istemeli yoksa gönlümüz kalir
-
@Aslan-Reyiz Uranüs kaçla kapatır?
(yanlış mı anladım?)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Aslan-Reyiz Uranüs kaçla kapatır?
(yanlış mı anladım?)
@paretowilfredo sana normalde 85 ama sana 75 gel ayağın alışsın
-
@Aslan-Reyiz Anket açalım buna bence. En çok hangi gezegene talep var görelim. Ama manipulasyona açık olur Marduk yüksek kapatabilir Merkürü çok yazan olmaz sıcak oluyormuş diye duydum Atom Enerjisi Uzmanı arkadaştan
-
@paretowilfredo burada uzm yrd olan arkadaşın işi de zor birine desen ben burada çalışıyom, beni aya götür sene bi hava alıp geleyim der Bu dünya artık tat vermiyor felan
-
@Aslan-Reyiz Cevap ve bahane belli canım ona; Roket çok yakıyor !
-
@paretowilfredo sıfır manipüle ile dostum beni dünyaya en uzak olan Neptün'e atın
-
@aroma Neil Armstrong dan referans mektubu getir halledelim
-
@Aslan-Reyiz insaf insaf uzayda da dünya kaideleri mi var ne referansı yahu
-
@aroma @Aslan-Reyiz Meslekte takım elbise yokmuş, Kurum h&m ile anlaşmış Nasa t-shirtü ile gidilecekmiş işe
-
@aroma olmaz mı her yerde tüm galakside
-
Daha önce ulaştırma bakanlığı uzay uzman yardımcısı alımı yapmış şimdi bunlar bu ajansa geçmiş.o zaman D seviyesi yds istemiş
-
@paretowilfredo tam benlik desenize ferah takilmayali çok oldu ! Topuklu ayakkabı uygulaması da yok deyin gönülden vurulayim
-
@paretowilfredo ve @Aslan-Reyiz dostlar iyi geceler uyumak zorunda olmak ne kötü !
-
@aroma Ortam yerçekimsiz dostum zaten o yönden ayakkabı hiiiiç sorun olmayacaktır
Şöylece kapanışı yapıp gidiyorum dostlar. İyi geceler dilerim
-
Adayın "tam teşeküllü eğitim ve araştırma hastanelerinden her türlü galaksi şartlarına uyum sağlayabileceğini gösteren bir rapor" alması şarttır
-
@paretowilfredo üstad ptt uzman yardımcılığı için yökdil kabul ediliyor mu?
-
@Blueberry hocam şu yazıya bakabilirsiniz
-
@Blueberry evet kabul edildi gecen yıl
-
@sbf13 Yönetmelik değişikliği olduğu için sordum hocam.